• PRO TV
  • Pescobar nu se uită la bani! Pe ce a cheltuit 65.000 de euro într-o singură zi, în Ibiza

Pescobar nu se uită la bani! Pe ce a cheltuit 65.000 de euro într-o singură zi, în Ibiza

Pescobar nu se uită la bani! Pe ce a cheltuit 65.000 de euro într-o singură zi, în Ibiza

Pescoar iubește luxul și opulența, drept dovadă a plecat într-o vacanță exclusivistă în Ibiza. Milionarul și prietenii lui au cheltuit 65.000 de euro într-o singură zi!

Gallery

Pescobar se distrează de minune în vacanță. Omul de afaceri a plecat în Ibiza alături de câțiva prieteni. Afaceristul, cunoscut deja pentru aroganțele lui, a mai bifat un astfel de moment, căci nu s-a uitat la bani când a scos din buzunar 65.000 de euro pentru o singură masă.

Pe ce a cheltuit Pescobar 65.000 de euro într-o singură zi

Într-un videoclip postat pe TikTok, Pescobar s-a filmat în timp de achita nota de plată de la un local de fițe de pe o plajă din Ibiza. Afaceristul, mândru nevoie mare, le-a arătat internauților că a plătit integral cei 65.000 de euro pentru o singură masă.

Citește și:

„Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viața mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e! Atât s-a putut!”, a spus Pescobar, într-un videoclip postat pe TikTok.

Este bine cunoscut faptul că Paul Nicolau nu se uită la bani atunci când își face plăcerile, drept dovadă și-a făcut de cap în Ibiza.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni