• PRO TV
  • Scandal în lumea manelelor! Leo de la Kuweit, apel disperat la 112 după ce ar fi fost atacat de Dan Bursuc

Scandal în lumea manelelor! Leo de la Kuweit, apel disperat la 112 după ce ar fi fost atacat de Dan Bursuc

Scandal în lumea manelelor! Leo de la Kuweit, apel disperat la 112 după ce ar fi fost atacat de Dan Bursuc

Leo de la Kuweit se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce ar fi fost atacat de Dan Bursuc. Manelistul a sunat la 112 după incident.

Gallery

​Leo de la Kuweit este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști ai zilelor noastre, acesta făcându-se remarcat datorită muzicii de petrecere pe care o cântă la evenimentele la care este invitat. Manelistul se află în acest moment într-un scandal de proporții, după ce ar fi fost atacat de Dan Bursuc.

În urmă cu un an, Leo de la Kuweit și-a anulat nunta cu iubita lui, Cristina, deși femeia abia îi oferise un copil. La acel moment, manelistul s-ar fi despărțit de partenera sa de viață și a început o idilă cu fiica lui Dan Bursuc.

Potrivit surselor Gândul, impresarul i-ar fi plătit inclusiv datoriile „ginerelui” său, în valoare de 300.000 de euro, și au avut o relație apropiată până de curând. În schimbul ajutorului primit, Leo de la Kuweit ar fi fost obligat să participe la evenimentele organizate de Dan Bursuc.

​Leo de la Kuweit, apel disperat la 112 după ce ar fi fost atacat de Dan Bursuc

Potrivit sursei menționate anterior, la scurt timp după ce Leo de la Kuweit a semnat contractul cu Dan Bursuc, manelistul nu s-a mai prezentat la evenimente și a și părăsit-o pe fiica impresarului. Mai mult decât atât, bărbatul s-ar fi întors la fosta lui parteneră de viață, cu care are un copil.

Acest lucru l-ar fi enervat pe Dan Bursuc, care s-a dus direct în locuința lui Leo de la Kuweit, pentru a purta o discuție cu el. Bărbatul a sunat la ușă, însă ar fi răspuns fosta parteneră a manelistului, care a spus că Leo nu este acasă. În acel moment, impresarul s-a enervat și ar fi început o dispută, în urma căreia femeia ar fi sunat la numărul de urgență 112.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, însă Dan Bursuc deja plecase de la apartamentul concubinei lui Leo.
Foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni