• PRO TV
  • ”Cea mai frumoasă motociclistă din Rusia” a murit într-un accident teribil. Ce au găsit paramedicii la fața locului

”Cea mai frumoasă motociclistă din Rusia” a murit într-un accident teribil. Ce au găsit paramedicii la fața locului

”Cea mai frumoasă motociclistă din Rusia” a murit într-un accident teribil. Ce au găsit paramedicii la fața locului

Aflată în vacanță în Turcia, o influenceriță, desemnată ”cea mai frumoasă motociclistă din Rusia”, a murit într-un accident tragic, după ce motocicleta pe care se afla s-a izbit de un camion.

Gallery

Tatyana Ozolina - cunoscută de cei 8 milioane de urmăritori pe social media drept MotoTanya - călătorea între Mugla și Bodrum când a avut loc accidentul. Surse locale menționează că aceasta a murit la fața locului, înainte ca paramedicii de la ambulanță să fi ajuns, după ce a pierdut controlul motocicletei BMW și s-a izbit de un camion.

Un alt motociclist turc, care o acompania, Onur Obut, a supraviețuit incidentului, dar a suferit numeroase răni și este internat în spital la ora actuală. Un al treilea motociclist aflat la fața locului a scăpat fără nicio rană.

În vârstă de 38 de ani, Ozolina avea cinci milioane de urmăritori pe TikTok, 2 milioane - pe YouTube și aproape un milion pe Instagram.

Ultima ei postare este de la granița cu Turcia, în care spune: ”Mă pregătesc să cuceresc frumoasă, călduroasa și ospitaliera Turcie”.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni