• PRO TV
  • Caz șocant în Italia. Român găsit mort în portbagajul unui autobuz folosit pentru școala de șoferi. Legătura bizară cu o altă crimă

Caz șocant în Italia. Român găsit mort în portbagajul unui autobuz folosit pentru școala de șoferi. Legătura bizară cu o altă crimă

Caz șocant în Italia. Român găsit mort în portbagajul unui autobuz folosit pentru școala de șoferi. Legătura bizară cu o altă crimă

Descoperire macabră în Italia! Un român a fost găsit mort în portbagajul unui autobuz folosit pentru școala de șoferi, iar circumstanțele morții sale rămân învăluite în mister.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit de autoritățile italiene în portbagajul vehiculului situat în orașul Viale Sant’Angelo, Calabria.

Carabinierii au luat în calcul mai multe ipoteze încă de la începutul anchetei. Corpul bărbatului era într-o stare avansată de descompunere.

Prima teorie a polițiștilor italieni a fost că bărbatul, posibil un om fără adăpost, s-ar fi refugiat în portbagaj pentru a înnopta și ar fi rămas blocat acolo. Expertiza preliminară a medicilor legiști sugerează că decesul a survenit cu aproximativ 10 zile înainte de descoperirea cadavrului, moment în care autoritățile au fost alertate din cauza mirosului puternic.

Cu toate acestea, în urma unei inspecții amănunțite a vehiculului, poliția a găsit urme de efracție, ceea ce a condus la o a doua ipoteză: trupul ar fi putut fi ascuns în autobuz după ce a fost ucis.

Pentru a clarifica circumstanțele morții, autoritățile așteaptă rezultatul autopsiei. Între timp, anchetatorii investighează dacă există vreo legătură între moartea bărbatului și un alt deces recent din zonă. Cu doar câteva zile înainte, trupul unui ucrainean a fost găsit într-o clădire abandonată de pe via Arno, unde locuia și acest bărbat.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni