• PRO TV
  • Porecla pe care William și Kate Middleton i-au pus-o Prințului George înainte de naștere! Cum își alintau primul născut

Porecla pe care William și Kate Middleton i-au pus-o Prințului George înainte de naștere! Cum își alintau primul născut

Porecla pe care William și Kate Middleton i-au pus-o Prințului George înainte de naștere! Cum își alintau primul născut

Prințul George a împlinit luni, pe data de 22 iulie, vârsta de 11 ani, iar Palatul Kensington a publicat un portret regal al tânărului cu această ocazie.

Gallery

​William și Kate Middleton i-au pus o poreclă primului lor născut, chiar înainte de a veni pe lume, potrivit OKmagazine.

Jurnalistul și autorul regal Robert Jobson, care a lansat în anul 2013 o carte intitulată „The New Royal Family: Prince George, William and Kate, The Next Generation”, a specificat că Prinţul George al Marii Britanii a primit o poreclă adorabilă de la părinții săi.

În iulie 2013, Prințesa de Wales își făcuse ultima apariție publică înainte de a naște și urma să intre în concediul de maternitate. Pe de cealaltă parte, soțul său, William, își eliberase agenta pentru a-și focusa toată atenția pe nașterea fiului său.

Robert Jobson a relatat în cartea sa acest moment și a specificat că Prințul George primise o poreclă înainte de a veni pe lume, aceasta fiind „strugurașul”.

Data viitoare când o vom vedea pe prințesa Kate va fi pe treptele spitalului, cu noul ei copil în brațe și cu soțul mândru lângă ea. Fără îndoială, nașterea primului copil va fi cea mai importantă realizare de până acum. Cei doi viitori părinți își alintă deja odorul ”mica bobiță de strugure”, sunt emoționați și nerăbdători.”, se arată în cartea „The New Royal Family: Prince George, William and Kate, The Next Generation”.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni