• PRO TV
  • Care este motivul pentru care Victor Cornea nu mai vrea copii. Andreea Bălan a pus punctul pe „i”: „Mi-a spus de la prima întâlnire...”

Care este motivul pentru care Victor Cornea nu mai vrea copii. Andreea Bălan a pus punctul pe „i”: „Mi-a spus de la prima întâlnire...”

Care este motivul pentru care Victor Cornea nu mai vrea copii. Andreea Bălan a pus punctul pe „i”: „Mi-a spus de la prima întâlnire...”

Andreea Bălan, invitată în cadrul unui podcast, a vorbit deschis despre viitorul relației cu tenismenul Victor Cornea, cu care are o relație de mai bine de un an de zile.

Gallery

Andreea Bălan și Victor Cornea se numără printre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an. În tot acest timp, artista și jucătorul de tenis au trăit clipe intense, merg împreună chiar și în turnee. Recent, invitată într-un podcast, Andreea Bălan a vorbit despre relația cu Victor Cornea, ba chiar a atins un subiect destul de sensibil, acela că jucătorul de tenis nu își mai dorește copii.

De ce Victor Cornea nu mai vrea copii

Andreea Bălan a mărturisit că Victor Cornea i-a spus încă de la prima întâlnire că nu mai vrea copii. Aceasta a dezvăluit motivul pentru care acesta nu vrea să mai devină tată, având deja un fiu dintr-o relație anterioară.

„Este multă pasiune între noi. Suntem tineri, frumoși. Eu și Victor avem trei copii. Nu pot să spun de băiețelul lui că este copilul meu. Este crescut foarte frumos de mama lui, Irina. Este un băiețel foarte educat și bine crescut, dar atâta timp cât are și el un băiețel, noi am închis acest capitol.

Nu-și dorește (n.r. copil). De la început, de la prima întâlnire mi-a spus că el are un băiețel, că are 30 de ani, este în plină ascensiune și că nu ar putea, cel puțin în următorii 6/7 ani. Ei se retrag pe la 38-40 de ani. Nu te mai ține corpul.

(…) Eu am suferit un stop cardiac la nașterea Clarei și după aceea au mai fost trei operații pentru că nu mă vindecam și trebuiau să intre și să curețe. De atunci eu nu mai pot să fac copii”, a mărturisit Andreea Bălan.

Citește și:

Ce spune Andreea Bălan despre nunta cu Victor Cornea

Întrebată când face pasul cel mare, artista nu a oferit un răspuns clar, însă a lăsat să se înțeleagă că ar fi dispusă să se mărite cu Victor Cornea, doar că tânărul jucător de tenis are un program foarte încărcat și lipsește foarte mult de acasă.

„Nu știu dacă mă mărit prea curând pentru că Victor e plecat non-stop la turnee. Nu mai cred în asta cu măritatul. Cred în iubire și în uniunea sufletelor. Societatea te vrea măritat, însurat, la casa ta.

Asta vrea societatea, dar nu contează ce vrea societatea. Asta este doar o convenție pe care am stabilit-o noi, pentru că așa s-a vrut dintotdeauna, dar 40% sunt divorțuri”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni