• PRO TV
  • La 26 de ani e mamă singură, dar își trăiește viața din plin! Cum a fost surprinsă miliardară Kylie Jenner la Veneția

La 26 de ani e mamă singură, dar își trăiește viața din plin! Cum a fost surprinsă miliardară Kylie Jenner la Veneția

La 26 de ani e mamă singură, dar își trăiește viața din plin! Cum a fost surprinsă miliardară Kylie Jenner la Veneția

La 26 de ani, Kylie Jenner a trăit cât alții într-o viață! A făcut 2 copii cu rapperul Travis Scott, după care s-a despărțit de el și s-a cuplat cu cel mai în voga tânăr actor, Timothee Chalamet.

Apare la tv încă de când era o fetiță, datorită surorii ei mai mari, Kim Kardashian. Are o avere impresionantă, după ce a dat lovitura cu compania sa de cosmetice. Însă Kylie Jenner face bani din orice, așa că nu e de mirare că este miliardară! Ce-i drept, a și avut un start bun: vine dintr-o familie de bani gata, așa că totul i s-a oferit pe tavă până la un punct.

În prezent, este o femeie de afaceri de succes și una dintre cele mai dorite tinere. Deși are doi copii mici, nu pare că lucrul asta îi afectează foarte tare planurile profesionale și personale. Acum, Kylie și-a luat cei doi copii în Italia, unde îmbină utilul cu plăcutul, în sensul că probabil are niște contracte care o obligă să fie acolo, însă profita ca să petreacă și timp alături de cei mici.

Gallery

Papaparazzii au surprins-o cu micuții pe străzile din Veneția. Îmbrăcată într-o little black dress, Kylie a întors toate privirile. Influencerita și-a plimbat copiii cu o ambarcațiune și a profitat de vacanța ca să facă și niste selfie-uri seducătoare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni