• PRO TV
  • Și Salma Hayek ar fi invidioasă pe decolteul ei! Sofia Vergara, irezistibilă la un eveniment monden

Și Salma Hayek ar fi invidioasă pe decolteul ei! Sofia Vergara, irezistibilă la un eveniment monden

Și Salma Hayek ar fi invidioasă pe decolteul ei! Sofia Vergara, irezistibilă la un eveniment monden

Sofia Vergara a fost principala atracție la evenimentul lui Andrea Bocelli, Fab Thirties – care a marcat 30 de ani de carieră pentru tenorul Italian.

Actrița de origine columbiano-americană a atras toate privirile ținuta sa. Sofia Vergara a ales o rochie imposibil de ignorat, cu un decolteu care ne duce cu gândul la outfiturile Salmei Hayek.

Gallery

În vârstă de 52 de ani, actrița este pe val din punct de vedere profesional – aceasta a fost nominalizată la Premiile Emmy pentru prestația sa din Griselda.

Ani de zile, Sofia Vergara a fost pe primul loc în clasamentul Forbes al celor mai bine plătite actrițe de televiziune, datorită rolului său din Modern Family. "Muncesc de aproape 30 de ani. Să pot face ceea ce îmi place în industria entertainmentului și, pe deasupra, să pot să câștigi bani? Este o experiență minunată. Dar nu a fost ușor", spunea vedeta.

Nici pe plan personal nu o duce rău – este într-o relație serioasă cu un chirurg ortopedic, după despărțirea dramatică de Joe Manganiello. Aparent cei doi s-au despărțit din cauza că el și-ar fi dorit un copil cu Sofia, însă ea nu i-ar fi împărtășit dorința de a fi din nou mama. Acriță are un fiu dintr-o relație anterioară, în vârstă de 32 de ani.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni