• PRO TV
  • Are vârstă de bunică, dar bărbații încă întorc privirea după ea! Sharon Stone, apariție spectaculoasă la 66 de ani

Are vârstă de bunică, dar bărbații încă întorc privirea după ea! Sharon Stone, apariție spectaculoasă la 66 de ani

Are vârstă de bunică, dar bărbații încă întorc privirea după ea! Sharon Stone, apariție spectaculoasă la 66 de ani

Deși “vârsta este doar un număr” sună ca un clișeu, pentru Sharon Stone este cât se poate de real. Actrița are 66 de ani în buletin, însă nu arată și nu se poarta ca o “bunicuță” obișnuită.

Sex-simbolul anilor ’90 rămâne una dintre cele mai admirate femei din showbiz. Sharon Stone a atras toate privirile la gala the Knights Of Charity, care a avut loc în Cannes. Actrița și-a făcut apariția într-o rochie lungă, cu umerii goi, accesorizată cu ochelari de soare. Însă atitudinea ei este cel mai important “accesoriu” - la 66 de ani, Sharon arată senzațional și pare că se simte excelent în pielea ei.

De curând, Sharon Stone a creat vâlvă pe rețelele de socializare după ce a recreat scena care a făcut-o celebră - desigur, cea cu scaunul din Basic Instinct.

În cartea sa de memorii, actrița a vorbit despre momentul în care i s-a cerut să renunțe la lenjerie intimă pentru a filma celebra scenă din „Basic Instinct”. Sharon Stone a dezvăluit cum a fost păcălită de regizorul Paul Verhoeven să renunțe la chiloți pentru a filma scena cu „picioarele încrucișate” pentru filmul nominalizat la Oscar în 1993.

Gallery

„Nu vom putea vedea nimic – vreau să-ți dai jos chiloții, fiindcă albul reflectă lumina, așa că știm că ai lenjerie pe tine”, a dezvăluit Sharon Stone, care a mărturisit că a avut un șoc când a văzut scena filmată.

„L-am pălmuit pe Paul peste față, am plecat, m-am dus la mașină și mi-am sunat avocatul, Marty Singer”, a spus actrița, care avea la îndemână boicotarea filmului fiindcă „nu era legal să mă filmezi pe sub rochie, în acest fel”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni