• PRO TV
  • (P) Sloturi cu tematică de vacanță

(P) Sloturi cu tematică de vacanță

(P) Sloturi cu tematică de vacanță

Dezvoltatorii de jocuri de cazino au creat unele jocuri menite să te ducă imediat cu gândul la vacanță. Poți face o incursiune în toate colțurile lumii prin intermediul acestor jocuri distractive.

În acest articol îți propunem să descoperi câteva dintre cele mai interesante jocuri cu tematică de vacanță. Le poți juca complet legal în România atât cu mize reale și virtuale la cazinourile licențiate ONJN, cât și pe portalurile cu pacanele demo. Alegerea îți aparține.

Around the World

Slotul dezvoltat de compania Endorphina ne propune o incursiune în jurul lumii pentru a descoperi câteva dintre cele mai mari atracții turistice. Marele Zid Chinezesc, Colosseumul din Roma, piramidele din Giza și templul Taj Mahal sunt doar câteva dintre simbolurile acestui joc. Practic, utilizatorul intră în pielea unui explorator, care încearcă să formeze combinațiile perfecte care să îi aducă rezultatele dorite. Slotul beneficiază de recenzii bune și este unul dintre cele mai apreciate din mediul online.

O vacanță exotică sună bine pentru mulți oameni, iar Aloha Party reușește să ne ducă tocmai în Hawaii. Slotul este creat de compania Amusnet Interactive și este dispus pe o matrice cu 4 rânduri x 5 coloane, oferind până la 1.024 de linii de plată. Volatilitatea sa este medie, iar acțiunea se petrece pe plajă, în timpul unei petreceri. Ca simboluri găsim costume tradiționale din Hawaii, cocktail-uri, flori, o femeie și un bărbat îmbrăcați în costume locale.

New York Best Food

New York este o metropolă în care mulți își doresc să ajungă. E recunoscută la nivel mondial pentru atracțiile turistice pe care le oferă, dar și pentru mâncarea de aici. Iar slotul New York Best Food se axează în special pe mâncarea oferită. Ca simboluri în acest slot creat de BF Games găsim Statuia Libertății într-o formulă inedită, ce ține o înghețată în mână. Cartofii prăjiți, hot dog-ul, popcornul și berea sunt alte simboluri din acest slot. Interesante sunt și animațiile de pe fundal: doi șoricei care pleacă în căutarea cașcavalului.

Versailles Gold

Palatul Versailles este unul dintre cele mai populare obiective turistice din Franța. Ba chiar în această vară aici vor avea loc și competiții de la Jocurile Olimpice. Interesul pentru acest palat este ridicat, având în vedere rolul istoric major pe care îl are, astfel că nu e de mirare că l-am văzut în zeci de filme și de jocuri. Iar unul dintre ele este Versailles Gold, un slot creat de Amusnet Interactive, care are ca simboluri câteva dintre elementele istorice ale Palatului Versailles. Regele, regina, cardinalul și trăsura sunt printre cele mai dorite simboluri de utilizatori.

Flame Dancer

Un alt slot în care acțiunea se petrece în Hawaii. Slotul celor de la Novomatic este dispus pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 de linii de plată. Chiar dacă a fost creat în 2012, a fost ajustat în așa fel încât să fie folosit și pe dispozitivele mobile. Ca simboluri în acest slot găsim vulcanul, tobele, chitara și cocosul, dar și dansatorul Flame și torțele. Per total, este un joc plin de culoare, care are și o coloană sonoră relaxantă.

Vegas Fiesta Grand

Las Vegas este o altă destinație de vacanță populară, în special pentru cei pasionați de jocuri de noroc. Dar slotul Vegas Fiesta Grand ne oferă un univers plin de culoare, grandios, în care se pune accent pe principalele atracții pe care acest oraș le are de oferit: de la hoteluri impunătoare până la sticle de șampanie. Per total, a reieșit un slot foarte distractiv.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Decizie ONJN L2160797Y000396

*Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni