• PRO TV
  • Getuța Sterp a luat foc pe internet! Ce mesaje a putut să primească din partea unei internaute. Sora lui Culiță Sterp nu a mai rezistat și a pus-o la punct: „Cât de...”

Getuța Sterp a luat foc pe internet! Ce mesaje a putut să primească din partea unei internaute. Sora lui Culiță Sterp nu a mai rezistat și a pus-o la punct: „Cât de...”

Getuța Sterp a luat foc pe internet! Ce mesaje a putut să primească din partea unei internaute. Sora lui Culiță Sterp nu a mai rezistat și a pus-o la punct: „Cât de...”

Getuța Sterp nu a mai rezistat și a răbufnit în mediul online, asta după ce o internaută a jignit-o.

Gallery

​Sora ce mică a lui Culiță Sterp este extrem de apreciată în mediul online. Tânăra își ține urmăritorii la curent cu tot ce face, astfel ajuns să strângă o comunitate numeroasă.

Geta Sterp a răbufnit pe internet

Geta Sterp este foarte apreciată de oamenii din online, mai ales pentru simplitatea ei, ei bine, există și persoane care nu o au la suflet. Recent, sora lui Culiță Sterp a răbufnit în mediul online, asta după ce o internaută a jignit-o în fel și chip, prin intermediul unor mesaje pe Instagram.

Citește și:

Sătulă de jignirile care i se aduc, Getuța Sterp nu a mai rezistat și a făcut mesajele publice.

„Ferească Sfântul...voi sunteți cu capul/ Tu, fată, chiar ai probleme, să mor eu...Atât exagerezi de Doamne ferește/ Zici că ești proastă, tu”, sunt mesajele pe care Geta Sterp le-a primit de la o internaută.

Getuța a luat foc după ce a citit mesajele și a reacționat acid în mediul online. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Cât de frustrată să fii, ca femeie, să dai astfel de mesaje?”, a scris Geta.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni