• PRO TV
  • Horoscop zilnic 23 iulie 2024. Gemenii reiau legătura cu cineva din trecutul amoros, Taurii descoperă noi surse de bani

Horoscop zilnic 23 iulie 2024. Gemenii reiau legătura cu cineva din trecutul amoros, Taurii descoperă noi surse de bani

Horoscop zilnic 23 iulie 2024. Gemenii reiau legătura cu cineva din trecutul amoros, Taurii descoperă noi surse de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 23 iulie 2024.

Berbec

La serviciu, faci planuri, îți organizezi activitățile și-ți gestionezi bine timpul. În familie pot să apară tensiuni din cauza unui context financiar neprezăvut. În planul vieții sentimentale, revin amintiri, care te răscolesc și ai tendința să acționezi, să cauți persoana de care ți-e dor.

Taur

Registrul astral de astăzi favorizează implicarea în chestiuni de familie, rezolvarea unui context birocratic. Ești dispus să faci eforturi suplimentare să-ți îmbunătățești viața, să ai mai mult confort. Pe de altă parte, s-ar putea să descoperi surse noi de suplimentare a veniturilor. Seara o petreci în compania prietenilor.

Gemeni

Se anunță o zi cu multe ieșiri și întâlniri. Energiile astrale sunt puternice și te îndeamnă să acționezi, să accepți o provocare, să te implici mai mult într-un proiect. De asemenea, s-ar putea să-ți perfecționezi abilitățile de comunicare. Dacă ai rupt o legătură cu cineva, care însemna mult pentru tine, este un moment favorabil să reiei, să cauți persoana respectivă.

Rac

În prima parte a zilei rezolvi un context financiar sau încerci să rezolvi o problemă care te frământă, legată de un împrumut sau o sumă în posesia căreia trebuie să intri. La serviciu, ești entuziasmat de proiectele tale și faci progrese. Șefii te apreciează și-ți recunosc implicarea. În planul relațional, o abordare echilibrată te avantajează.

Leu

În prima parte a zilei, colegii își pun baza în tine să rezolvi sau să preiei niște sarcini. Te motivează acest lucru să-ți demonstrezi experiența și abilitățile. Eforturile tale pot îmbunătăți fluxul de sarcini, chiar să începi să le organizezi mai bine pentru rezultate bune.

Fecioară

În prima jumătate de zi ești preocupat de sarcinile profesionale, să prezinți șefilor niște idei, să obții aprobări. S-ar putea să ai și niște întâlniri cu colaboratorii și să perfectezi termenii unui contract. În planul relațional, dacă ai avut parte de neînțelegeri sau o despărțire, contextul astral te ajută în vindecare sau să clarifici o situație.

Balanță

Astăzi te oferi să ajuți într-un proiect. Activitățile sau ideile, pe care le ai și le împărtășești cu persoane apropiate, ar putea să te ajute să depășești anumite emoții și trăiri de care nu mai scapi. De asemenea, poți planifica o vacanță cu partenerul, în partea a doua a zilei, dar întâi aștepți o sumă de bani.

Scorpion

Tranzitele astrale de astăzi te ajută să-ți îmbunătățești reputația sau legătura cu persoane cu care ai aceleași obiective sau credințe. Ți se deschid niște uși în planul profesional și recomandarea astrelor este să cooperezi. Posibil să susții un interviu important.

Săgetător

Registrul astral de astăzi și conexiunile pe care le faci cu persoane cu care desfășori activități te pot ajuta să fii mai aproape de obiectivele tale profesionale, să-ți lărgești universul și să ai o perspectivă mai mare într-un proiect în care ești pe cale să-l preiei.

Capricorn

Registrul astral de astăzi îți sprijină studiul, învățarea și înțelegerea unor noțiuni noi cu care trebuie să lucrezi. Te dedici cu totul unui proiect la serviciu, însă atenție pentru că este posibil să apară opinii diferite și să intri în conflicte cu unii dintre colegi! Pe de altă parte, viața ta sentimentală primește un impuls.

Vărsător

Astăzi este posibil să te simți conectat puternic cu o persoană, să începi o poveste de iubire. Și la serviciu faci echipă cu un coleg și reușiți să eficientizați munca, timpul și mai ales, șansele să aveți o realizare. În partea a doua a zilei, cheltui o sumă de bani pentru a-ți face o plăcere.

Pești

Astăzi este un moment bun pentru a-I arăta partenerului că-ți pasă de el, sprijinindu-l în ce-și propune. Discuțiile pe care le inițiezi cu acesta îi va da încrederea că neînțelegerile apărute în ultima perioadă, din cauza unor factori externi, nu v-au îndepărtat.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni