• PRO TV
  • (P) Rixos Premium Belek – hotelul pentru o vacanță de vis în Antalya!

(P) Rixos Premium Belek – hotelul pentru o vacanță de vis în Antalya!

(P) Rixos Premium Belek – hotelul pentru o vacanță de vis în Antalya!

Antalya reprezintă perla litoralului turcesc, vizitată de milioane de turiști în fiecare an. Printre stațiunile sale, Belek se remarcă în mod deosebit prin plajele superbe, curate și bine întreținute, prin numeroasele obiective turistice și mai ales prin hotelurile de cel mai înalt nivel.

Gallery

Unul dintre aceste resorturi de lux este Rixos Premium Belek, hotel de 5 stele construit în 2005 și renovat în 2017, care se întinde pe o suprafață generoasă, de peste 400 000 de metri pătrați!

 Confort desăvârșit, în camere de lux → rezervări prin BJR Vacante

Camerele complexului Rixos Premium Belek sunt special concepute pentru a oferi o experiență de neuitat, care îmbină confortul modern cu facilități de primă clasă. Aerul condiționat centralizat garantează temperatura perfectă în orice sezon, iar pardoseala cu mochetă oferă un mediu plăcut și confortabil. Băile spațioase sunt dotate cu cadă și duș, cu halate pufoase, papuci confortabili și uscătoare de păr.

În fiecare cameră ai televizor, acces gratuit la internet WiFI, telefon și posibilitatea de a apela la room service. Seiful îți permite să îți depozitezi în siguranță bunurile sau documentele importante. Oricând poți ieși pe balcon, pentru a savura o cafea sau un ceai la o binemeritată relaxare.

Relaxare și distracție în spațiile exterioare

Oricât de confortabil te-ai simți în camerele hotelului Rixos Premium Belek, facilitățile oferite în spațiile exterioare te vor atrage cu siguranță.

Pe plaja privată, ai la dispoziție umbrele, șezlonguri, saltele și prosoape, pentru a avea parte de o experiență așa cum îți dorești. La barul de pe plajă, vei găsi în orice moment băuturi răcoritoare și cocktailuri delicioase. Pontonul oferă o priveliște superbă asupra mării, fiind locul potrivit pentru plimbări romantice sau pentru a face fotografii de efect. Dacă îți dorești un plus de intimitate, contra cost sunt disponibile și corturi situate pe plajă.

Complexul include două piscine exterioare și două interioare, unde umbrelele, șezlongurile, saltelele și prosoapele sunt disponibile gratuit. Aqua park-ul este locul potrivit pentru relaxare, dar și pentru distracție și aventură, oferind tobogane și multe alte atracții acvatice pentru toate vârstele.

O parte foarte importantă a experienței turcești este gastronomia, iar hotelul Rixos Premium Belek te răsfață din plin și atunci când vine vorba de mâncare și băutură. Poți savura preparatele delicioase în nu mai puțin de șase restaurante, dintre care cinci à la carte, cu meniuri variate, pentru toate gusturile. Restaurantul principal și cele 10 baruri, situate în diferite locuri ale complexului, îți satisfac toate poftele și dorințele.

Facilitățile pentru cei mici

O gamă variată de facilități și activități sunt dedicate exclusiv celor mici, care vor avea parte de un mediu sigur, dar în același timp distractiv și plin de aventură.

De exemplu, pentru copii există un restaurant propriu, unde meniurile sunt special concepute pentru gusturile și nevoile lor alimentare. Piscina pentru cei mici le permite să se răcorească și să se distreze în siguranță, iar locurile de joacă și toboganele acvatice îi vor atrage de asemenea.

Pentru familiile cu bebeluși și copii foarte mici, sunt oferite în mod gratuit cărucioare și pătuțuri, iar mâncarea este întotdeauna la îndemână. Contra cost, sunt disponibile inclusiv servicii de bonă.

Rixos Premium Belek este o oază de răsfăț pentru oaspeții de toate vârstele, cărora le pune la dispoziție tot ceea ce își pot dori într-un concediu de vis!

 Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni