• PRO TV
  • Teodora Becali a născut în mare secret! Cum a apărut fiica cea mare a latifundiarului din Pipera la plajă, cu bebelușul

Teodora Becali a născut în mare secret! Cum a apărut fiica cea mare a latifundiarului din Pipera la plajă, cu bebelușul

Teodora Becali a născut în mare secret! Cum a apărut fiica cea mare a latifundiarului din Pipera la plajă, cu bebelușul

Fiica cea mare a lui Gigi Becali a născut a treia fetiță, în mare secret. Teodora a ieșit cu bebelușul la plajă în Mamaia.

Gallery

​În luna februarie a acestui an, s-a aflat că Teodora Becali este însărcinată pentru a treia oară, veste care a luat pe toată lumea prin surprindere. Se pare că fiica cea mare a lui Gigi Becali a preferat să țină sarcina ascunsă și a născut în mare secret.

Cum a apărut Teodora Becali cu bebelușul la plajă

Potrivit paparazzilor wowbiz.ro, Teodora Becali a scos-o pe cea mai mică membră a familiei la soare, pe o plajă din Mamaia.

Fiica cea mare a lui Gigi Becali a născut în mare secret, însă a fost dată de gol după ce a apărut cu bebelușul la plajă.

Citește și:

Teodora Becali a decis să profite din plin de vară și a mers în Mamaia, acolo unde deține o vilă, pe care a primit-o cadou la nuntă.

Fiica latifundiarului din Pipera a profitat din plin de relaxare, mai mult, Teodora arată impecabil după cele trei nașteri. Îmbrăcată în costum de baie, nici nu ai zice că a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu puțin timp. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

 Citește și:

​Sursă foto: Facebook/ Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni