• PRO TV
  • A scris istorie într-un rol râvnit de mulți actori, iar acum și-a uimit fanii cu noul look: „E de nerecunoscut!”

A scris istorie într-un rol râvnit de mulți actori, iar acum și-a uimit fanii cu noul look: „E de nerecunoscut!”

A scris istorie într-un rol râvnit de mulți actori, iar acum și-a uimit fanii cu noul look: „E de nerecunoscut!”

Rolul lui James Bond l-a transformat într-un adevărat sex-simbol și i-a adus milioane de fani în întreaga lume. Daniel Craig a preluat mult râvnitul rol în octombrie 2005 și în prezent este cel mai longeviv „agent James Bond”.

Gallery

​Recent, starul de la Hollywood și-a surprins fanii cu o transformare radicală de look. Daniel Craig și-a lăsat părul lung pentru cea mai recentă campanie Loewe.

Actorul în vârstă de 56 de ani a fost fotografiat de David Sims în campania Loewe Fall Winter 2024 pentru bărbați. Imaginile au fost postate de brandul spaniol pe rețelele de socializare și s-au viralizat instant.

Cu breton, ochelari cu lentile galbene și un stil vestimentar cu care nu am fost obișnuiți să-l vedem până în prezent. Așa apare Daniel Craig în imaginile realizate de fotograful britanic. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Fotografiile sunt intenționat lipsite de recuzită, astfel încât privirea fotografică să se concentreze asupra subiecților și a ceea ce poartă ca o extensie a ceea ce sunt și a modului în care doresc să fie percepuți”, se arată în comunicatului de presă emis de casa de modă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LOEWE (@loewe)

„Este o glumă?”, „De la Bond la bunicul cool””, „E de nerecunoscut!”, „Cine l-a îmbrăcat așa?”, „I-au dat poșetă?”, „Cine l-a machiat? Arată ca mătușa mea!”, au scris unii dintre internauții care l-au recunoscut cu greu.

Au fost însă și utilizatori de social media care l-au felicitat pentru instantaneele inedite.

„Îmi place când oamenii pot să se reinventeze și să facă haz de ei”, „Ești atât de cool!”, „Daniel s-a întors și e mai tare ca niciodată!”, „Omul ăsta arată ca și cum ar avea 30 de ani”, au scris unii.

Daniel Craig, cel mai longeviv James Bond

Actorul britanic a jucat de cinci ori rolul agentului MI 6, iar ultimul film Bond în care a apărut a fost „No Time To Die”, care a avut premiera în septembrie 2021. Pelicula a înregistrat încasări colosale, doborând mai multe recorduri box-office.

Înainte de lansarea peliculei, starul în vârstă de 56 de ani a anunțat că renunță la rolul care i-a adus faima și o stea pe Walk of Fame.

Actorul a declarat într-un interviu pentru Los Angeles Times că a avut două motive: „Am făcut-o pentru mine, dar și pentru franciză. Era nevoie de o resetare. Deci hai să-mi omorâm personajul și să găsim un alt Bond, o altă poveste. Celălalt motiv a fost ca eu să pot merge mai departe. Nu vreau să mă întorc”.

Daniel Craig nu a renunțat la actorie, iar fanii vor avea ocazia să-l vadă în „Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”, un film scris și regizat de Rian Johnson, care va avea premiera în 2025.

Fotografii: Getty Images/ Instagram @Loewe/ David Sims

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni