• PRO TV
  • Cristiano Ronaldo, portret de familie perfect! Imaginile care au adunat peste 7,6 milioane de like-uri și i-au cucerit pe internauți: „Cele mai tari poze ale verii!”

Cristiano Ronaldo, portret de familie perfect! Imaginile care au adunat peste 7,6 milioane de like-uri și i-au cucerit pe internauți: „Cele mai tari poze ale verii!”

Cristiano Ronaldo, portret de familie perfect! Imaginile care au adunat peste 7,6 milioane de like-uri și i-au cucerit pe internauți: „Cele mai tari poze ale verii!”

Cristiano Ronaldo și-a pus ghetele în cui pentru moment și se bucură de vacanță alături de frumoasa lui familie. Portughezul se află într-o destinație de vis cu Georgina Rodriguez și cei cinci copii.

Gallery

​Starul celor de la Al Nassr a ales coasta Arabiei Saudite ce are deschidere la Marea Roșie pentru a-și încărca bateriile înainte de un nou sezon în liga saudită de fotbal.

Cristiano a postat mai multe imagini și filmulețe pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 635 de milioane de urmăritori.

Portughezul a postat și un portret perfect de familie, în care apare alături de partenera sa Georgina și cei cinci copii: Cristiano Jr, gemenii Matteo și Eva, Alana și Bella. „Viața mea!”, a scris fotbalistul în dreptul fotografiilor care au adunat peste 7,6 milioane de like-uri în doar câteva ore. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Cele mai tari poze ale verii!”, „Familia e totul!”, „Un tătic model”, i-au scris urmăritorii. Cristiano s-a pozat cu toata familia la bordul unui iaht luxos.

Georgina și-a tachinat și ea fanii virtuali după ce a postat mai multe imagini în care postează provocator sau apare în costum de baie la malul mării. Unii dintre internauții cred că bruneta ar fi gravidă și urmează să facă marele anunț.

​„Cred că e în câteva săptămâni!”, „Sigur e gravidă!”, au scris unii dintre utilizatorii de social media. Georgina le-a dat de gândit după ce săptămâna trecută a postat mai multe imagini în care își ținea protector mâna pe burtică.

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări.

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al cincilea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano și Georgina mai au o fiică, pe nume Bella Esmeralda. 

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni