• PRO TV
  • Mama lui Andrei Versace, primele declarații despre moartea fiului ei! Ce a putut să spună femeia, după ce a aflat că băiatul său a fost găsit decedat în apartament: „Era supărat...”

Mama lui Andrei Versace, primele declarații despre moartea fiului ei! Ce a putut să spună femeia, după ce a aflat că băiatul său a fost găsit decedat în apartament: „Era supărat...”

Mama lui Andrei Versace, primele declarații despre moartea fiului ei! Ce a putut să spună femeia, după ce a aflat că băiatul său a fost găsit decedat în apartament: „Era supărat...”

Mama lui Andrei Versace a oferit primele declarații despre moartea subită a fiului său! Iată ce a putut să spună femeia, devastată de durere.

Gallery

​În cursul zilei de sâmbătă, 20 iulie 2024, trupul neînsuflețit al celebrului influencer Andrei Versace a fost găsit în apartamentul de lux din Capitală în care acesta a locuit în ultimii ani ai vieții sale. Potrivit surselor din anchetă, unul dintre paznicii complexului rezidențial a sunat la 112 după ce a simțit un miros puternic, ce părea că vine din interiorul apartamentului în care craiul de Dorobanți și-a petrecut ultima perioadă.

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, au anunțat oamenii legii printr-un comunicat de presă.

​Mama lui Andrei Versace, primele declarații despre moartea fiului ei

Decesul lui Andrei Versace a lăsat multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut, însă cea mai afectată de această tragedie este mama influencerului. Femeia, sfâșiată de durere, a oferit primele declarații cu privire la moartea fiului ei:

„Sunt devastată! Dar măcar și-a găsit el liniștea, fiindcă el era supărat continuu.”, i-a mărturisit mama lui Andrei Versace unei apropiate, potrivit CANCAN.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni