• PRO TV
  • Ce a pățit Andrei Versace înainte de a fi găsit mort în apartamentul său! Coșmarul prin care a trecut în ultima perioadă a vieții

Ce a pățit Andrei Versace înainte de a fi găsit mort în apartamentul său! Coșmarul prin care a trecut în ultima perioadă a vieții

Ce a pățit Andrei Versace înainte de a fi găsit mort în apartamentul său! Coșmarul prin care a trecut în ultima perioadă a vieții

Andrei Versace, celebrul influencer în vârstă de 37 de ani, a fost găsit decedat în apartamentul său de lux din Capitală. Anchetatorii iau în calcul două ipoteze, în cazul morții subite a acestuia.

Gallery

​Andrei Versace a fost unul dintre cei mai cunoscuți influenceri români, acesta făcându-se remarcat datorită atitudinii arogante pe care o afișa ori de câte ori avea ocazia. De-a lungul anilor, tânărul a fost ironizat în spațiul public din cauza modului în care vorbea, actorul Mihai Bendeac transformând personalitatea acestuia într-un adevărat personaj monden. 

În cursul zilei de sâmbătă, 20 iulie 2024, Andrei Versace a fost găsit decedat în apartamentul său de lux din București. Unul dintre paznicii complexului rezidențial unde locuia Andrei a descoperit cadavrul și a sunat la 112 după ce a simțit un miros neobișnuit. Trupul a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), unde se așteaptă rezultatele autopsiei. 

​Andrei Versace trecea printr-un adevărat coșmar

Potrivit surselor CANCAN, Andrei Versace a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în ultimele luni din viață. Influencerul ar fi ajuns să aibă mari probleme financiare și să fie hărțuit de clanul Calu din Capitală, care îi cerea bani în mod repetat. 

Sursa menționată anterior susține că în momentul în care influencerul în vârstă de 37 de ani a rămas fără bani, a început să consume excesiv droguri, ajungând să fie internat la secția de psihiatrie, pentru a trece printr-un program de dezintoxicare.

Andrei Versace și-a întrerupt activitatea pe rețelele de socializare și, astfel, a ieșit din lumina reflectoarelor. 

​Ipotezele luate în calcul de anchetatori, în cazul morții lui Andrei Versace

Conform informațiilor, Andrei Versace ar fi fost decedat de câteva zile, acest lucru fiind evident din cauza mirosului puternic și a stării în care se afla trupul. Anchetatorii ajunși la fața locului au descoperit că pe trupul neînsuflețit al influencerului nu existau urme de violență, motiv pentru care se exclude ipoteza unui posibil omor. 

Oamenii legii iau în calcul în acest moment două variante: supradoză sau sinucidere.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni