• PRO TV
  • Mesajul ascuns din ultimele imagini cu Andrei Versace în viață! Cum s-a filmat în propria locuință

Mesajul ascuns din ultimele imagini cu Andrei Versace în viață! Cum s-a filmat în propria locuință

Mesajul ascuns din ultimele imagini cu Andrei Versace în viață! Cum s-a filmat în propria locuință

Andrei Versace, unul dintre cei mai cunoscuți români pe rețelele de socializare în ultimii ani, care era parodiat și de unele vedete, a murit pe 20 iulie 2024.

Tânărul, supranumit „Regele Fițelor”, a fost găsit fără suflare în propria locuință de către oamenii legii, după ce paznicul complexului în care locuia Andrei Versace a sunat la 112 și a spus că din apartamentul acestuia iese un miros neplăcut.

„Astăzi, 20 iulie 2024, în jurul orei 10.35, polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, au anunțat oamenii legii printr-un comunicat de presă.

@nikeeee2024 Ultimul video primit de o persoana apropiata de andrei versace care a fost gasit mort #andreiversace #mort@Versace ♬ sunet original - Nikeee2024

În mediul online, la scurt timp după moartea lui Andrei Versace, a apărut un clip video realizat în locuința acestuia, despre care se spune că ar reprezenta ultimele imagini cu „Regele Fițelor” în viață.

Chiar dacă la prima vedere pare un video normal, făcut în modul altor filmări cu Andrei Versace, clipul ar putea avea și un mesaj ascuns.

Apropiații tânărului afirmă că „Regele Fițelor” s-a certat cu foarte multă în ultimul timp, inclusiv cu familia lui, astfel că rămăsese aproape singur. Și, mai mult decât atât, el ar fi rămas și fără bani!

Iar maneaua care se aude pe fundal fix despre asta este! Melodia „Pune-ți hainele într-o plasă”, a lui Leo de la Kuweit, pe care Andrei Versace o asculta, vorbește despre prieteni falși și despre bani.

„Pune-ți hainele într-o plasă, prefă-te că pleci de acasă. Zi la toți prietenii că ești plin de datorii. Sună-i după cinci minute și roagă-i să te împrumute. Când e vorba de ajutor, n-au semnat la telefon. Azi lumea te sună des doar când prezinți interes. Toți vin numai la împărțeală, e plină lumea de vrăjeală”, sunt versurile melodiei pe care o asculta Andrei Versace în ultimul clip video cu el în viață.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni