• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 22 – 28 iulie 2024. Leii fac cuceriri în viața amoroasă, Gemenii vor avea nevoie de o sumă mai mare de bani

Horoscop săptămâna 22 – 28 iulie 2024. Leii fac cuceriri în viața amoroasă, Gemenii vor avea nevoie de o sumă mai mare de bani

Horoscop săptămâna 22 – 28 iulie 2024. Leii fac cuceriri în viața amoroasă, Gemenii vor avea nevoie de o sumă mai mare de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 22 – 28 iulie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Dragoste– Soarele dinamizează, din 22 iulie, sfera asociată iubirii, creativității, distracției și vacanțelor. Este o perioadă favorabilă exprimării sentimentelor, să te bucuri de dragoste și de plăcerile vieții. Tot la începutul săptămânii, s-ar putea să apară provocări în axa sentimentală, lupte de putere, să vrei să faci o schimbare.
Bani – Finalul de săptămână aduce preocupări pentru administrarea unor sume de bani: faci niște plăți pentru un sejur/vacanță.
Muncă– Din 25 iulie cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Fecioară, respectiv casa muncii și rutinei zilnice, ai nevoie să începi o organizare, să eficientizezi sarcinile, să-ți pui ideile în practică, să clarifici aspecte ale unor chestiuni profesionale. În aceeași zi, Soarele și Marte formează un aspect armonios, care te încurajează să ieși din zona de confort, să te implici în activități, care să te pună în valoare.

Horoscop Taur săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Dragoste– Sectorul asociat casei, familiei, părinților și patrimoniului este dinamizat, din 22 iulie, de intrarea Soarelui în zodia Leu și vei avea nevoie de a petrece mai mult timp cu familia, să-ți consolidezi relațiile, să rezolvi contexte locative sau administrative. Tot pe 22 iulie apar discuții și conflicte din cauza faptului că-ți rezervi mai mult timp pentru sfera profesională în detrimentul familiei, însă cu calm și diplomație poți să depășești tensiunile.
Bani – Mercur, guvernatorul banilor, ajunge pe 25 iulie în sectorul creativității și valorificării unor talente și urmează o perioadă favorabilă să te pui în valoare, să transformi o pasiune într-o activitate, care-ți poate aduce și beneficii financiare.
Muncă– S-ar putea să începi săptămâna cu tensiuni cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, să te simți provocat. În urma unor tensiuni conștentizezi ce resurse interioare ai și faptul că pe parcursul ultimei perioade ți-ai consolidat încrederea în tine și acum poți face față când se pune presiune pe tine.

Horoscop Gemeni săptămâna 22 – 28 iulie 2024

Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, începe să-ți traverseze, din 25 iulie, sectorul vieții de familie și începi să faci planuri cu familia sau casa. Intenționezi să aduci niște modificări spațiului de locuit, dar momentan te afli la stadiul de liste și planuri.
Bani – La mijlocul săptămânii ești tentat să faci niște achiziții pentru casă. De asemenea, urmează să returnezi o datorie și dacă ai nevoie de o sumă mai mare de bani, apelezi la cardurile de credit sau folosești o sumă de bani din conturile de economii.
Muncă– Pe 25 iulie, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia ta, formează un aspect armonios cu Soarele, din casa comunicării, încurajându-te să ieși din zona de confort, să treci la acțiune, să te implici în diverse activități. La serviciu îți exprimi ideile și ești determinat să te avânți în proiecte noi.

Horoscop Rac săptămâna 22 - 28 iulie 2024

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să apară unele tensiuni în raport cu partenerul de cuplu din cauza viziunilor diferite. S-ar putea, în urma unor discuții îndelungi, să ajungeți la un compromis, la o cale comună.
Bani – Sectorul financiar începe să fie activat de intrarea Soarelui, din 22 iulie, în zodia Leu și vei căuta să-ți mărești veniturile. Urmează și cheltuieli mai mari și nu-ți vei refuza nicio plăcere. Probleme și tensiuni în administrara banilor pot să apară la începutul săptămânii, însă este nevoie să le abordezi dintr-o nouă perspectivă.
Muncă– Intrarea lui Mercur, din 25 iulie, în sectorul comunicării, învățării și interacționării, te invită să înveți, în perioada următoare, și să-ți organizezi mult mai bine sarcinile. De asememea, vei fi atent la detalii și la informațiile primite, dezbați subiecte de interes și ții cu tărie la opiniile tale.

Horoscop Leu săptămâna 22 - 28 iulie 2024

Dragoste– Cu Soarele in zodia ta, din 22 iulie, vei străluci, în următoarea lună, și ești determinat să investești mai mult în imaginea ta. Dacă ești singur, vei știi foarte bine cum să atragi persoane în viața ta, să faci cuceriri. Atenție la un context astral, care se formează la începutul săptămânii, și care te provoacă în sfera relațională ! Dacă știi cum să abordezi anumite chestiuni, vei reuși să treci peste provocări. Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa relațiilor te invită la schimbare, să te desprinzi de tipare învechite pentru a putea evolua.
Bani – În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să întâmpini un blocaj în sectorul financiar, să întârzie niște bani și să nu poți face niște plăți.
Pe 25 iulie, Mercur ajunge în casa banilor pe care îi câștigi din muncă și te invită la organizare, socoteli și o mai mare atenție la cum administrezi banii.
Muncă– Din punct de vedere profesional apar oportunități, iar dacă vei știi să le folosești, vei înregistra succese. De asememea, te adaptezi rapid la situațiile apărute, găsești soluții și te motivează să acționezi. Responsabil de acest lucru este aspect armonios între Marte, din zodia Gemeni, respectiv casa planurilor de viitor și a activităților de pe urma exercitării profesiei și Soarele în tranzit prin zodia ta.

Horoscop Fecioara săptămâna 22 - 28 iulie 2024

Dragoste– Cu Soarele în tranzit, din 22 iulie, prin sectorul frământărilor interioare și trecutului, urmează o lună de zile în care s-ar putea să ai nevoie de retragere din viața cotidiană, pentru reechilibrare fizică sau emoțională. Ai nevoie să analizezi anumite aspecte ale vieții tale, să-ți dai seama ce greșeli ai făcut.
Bani – Finalul de săptămână aduce încasări de bani și administrarea acestora. Aspectul armonios, care se formează între Marte din zodia Gemeni și Soarele din zodia Leu vine să aducă soluții la un context financiar.
Muncă– Cu Mercur, din 25 iulie, în zodia ta, urmează o perioadă în care ești interesat să analizezi tot ce vine spre tine, să evaluezi, să ajungi la concluzii, să înveți lucruri noi sau să-ți demonstrezi capacitățile și abilitățile intelectuale. S-ar putea să-ți dorești și chiar să pui în practică idei, să revizuiești planuri, să aduci îmbunătățiri activităților profesionale.



Horoscop Balanță săptămâna 22 - 28 iulie 2024

Dragoste– Cu Mercur, din 25 iulie, în tranzit prin casa subconștientului, izolării și trecutului, urmează perioadă, care te invită la introspecție și evaluarea planurilor. S-ar putea să ai nevoie să reflectezi și să conștientizezi niște situații, să le accepți și să mergi mai departe.
Atenție la ziua de luni, pentru că este posibil să apară tensiuni în relația sentimentală, provocări pe care cu greu să le treci, dacă nu apelezi la calm și diplomație! Va fi nevoie să schimbi abordarea în relația sentimentală.
Bani – Finalul de săptămână aduce preocupări și socoteli financiare, mai ales dacă participi la un eveniment important în viața unui prieten și apar cheltuieli.
Muncă- Cu Soarele în tranzit prin zodia Leu, din 22 iulie, urmează o perioadă de o lună de zile, care aduce energie și implicare în activitățile de pe urma exercitării profesiei și proiectelor pe termen lung. Posibil să fii determinat să-ți arăți valoarea și să te afirmi.

Horoscop Scorpion săptămâna 22 - 28 iulie 2024

Dragoste– Mercur, planeta comunicării, își începe traseul prin zodia Fecioară și dinamizează axa sentimentală. Te preocupă să socializezi mai mult, să clarifici anumite chestiuni în relație, să programezi o vacanță. Dacă ești singur, ieși mai mult cu prietenii și dezbați subiecte legate de relații.
Bani – Spre finalul săptămânii intri în posesia unei sume mai mari de bani, care a întârziat din cauza unor blocaje.
Muncă– Soarele traversează, din 22 iulie, sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale și urmează o perioadă favorabilă să te remarci, să-ți demonstrezi experiența și abilitățile. Tot la începutul săptămânii, Soarele formează un aspect tensionat cu Pluton, guvernatorul tău, semn că apar tensiuni cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. S-ar putea să faci niște schimbări, să iei decizii radicale în planul profesional.

Horoscop Săgetător săptămâna 22 - 28 iulie 2024

Dragoste– Posibil, în prima parte a săptămânii, să apară tensiuni în raport cu partenerul, să aveți viziuni diferite sau să se iște niște discuții mai aprinse din cauza unor lucruri pe care i le-ai ascuns.
Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să investești o sumă de bani în casă, să achiziționezi ceva de o valoare mai mare sau să ajuți un membru al familiei cu o sumă de bani.
Muncă– Un aspect provocator și tensionat, care se formează pe axa comunicării și dezbaterilor, te invită să-ți schimbi abordarea și să nu mai ții morțis ca ideile și părerile tale să fie îmbrățișate de cei cu care interacționezi.
Pe 22 iulie, Soarele dinamizează casa cunoașterii, studiilor înalte, perfecționării profesionale și te invită la studiu, în următoarea lună, să-ți valorifici abilitățile, să intri în posesia unor atestate/diplome.
Pe 25 iulie, Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa carierei, te îndeamnă să-ți organizezi activitățile profesionale, să iei în calcul și alte opțiuni. De asemenea, s-ar putea să primești oferte, să inițiezi proiecte.

Horoscop Capricorn săptămâna 22 - 28 iulie 2024

Dragoste – Sfera sentimentală se animă la finalul săptămânii, când este posibil, brusc, să-ți inviți partenerul într-o escapadă romantică.
Bani – Cu Soarele in tranzit, din 22 iulie, prin sfera intereselor financiare, te preocupă administrarea unor sume de bani, recuperarea unei datorii sau să-ți suplimentezi veniturile dintr-o altă sursă decât salariul. Tot în prima parte a săptămânii, s-ar putea să se ivească discuții conflictuale din cauza unei negocieri sau a unor sume de bani, pe care vrei să le administrezi mai bine.
Muncă– Mercur, planeta comunicării, traversează, din 25 iulie, casa studiilor, perfecționării și direcției în viață. Îți dorești să înveți din nou, să intri în posesia unor acte oficiale, diplome, atestate, susții un examen important și Mercur te ajută în acumulare de cunoștințe și exprimare, să faci impresie bună. De asemenea, îți structurezi altfel ideile, cu mai multă claritate, pregătești lucrări sau proiecte să le prezinți în fața unor comisii sau susții un interviu pentru un post la care râvnești de mult.

Horoscop Vărsător săptămâna 22 - 28 iulie 2024

Dragoste– Cu Soarele în tranzit, din 22 iulie, prin zodia Leu, respectiv casa relațiilor, urmează o perioadă, de o lună de zile, cu multă energie și implicare în cuplu. Atenție la un aspect tensionat, care se formează la începutul săptămânii, între Soare și Pluton, planeta transformărilor, în tranzit prin casa personalității, semn că apar provocări în relație!
Bani – La mijlocul săptămânii s-ar putea să intri mai greu în posesia unor bani. Saturn blochează și intrarea banilor în contul tău, dar și cheltuirea acestora. Nu te agita prea mult, pentru că scopul este să rezolvi chestiuni financiare importante, să nu mai cheltui pe lucruri care nu sunt urgente!
Pe 25 iulie, Mercur dinamizează sectorul intereselor financiare și al banilor pe care îi deții la comun cu partenerul și urmează o perioadă de reorganizare a finanțelor.
Muncă– La serviciu ai o perioadă mai ușoară și poți să te bucuri de pauze mai mari. Ai timp să înveți lucruri noi sau să te participi la cursuri de perfecționare.

Horoscop Pești săptămâna 22 - 28 iulie 2024

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, activează casa relațiilor, din 25 iulie, semn că urmează o perioadă cu multe discuții, dezbateri, clarificări sau negocieri. Ies la suprafață chestiuni de familie și nu le mai poți lăsa nerezolvate. De asemenea, este nevoie să discuți cu partenerul și să puneți niște limite în raport cu ceilalți membrii ai familiei, să nu se mai amestece în treburile voastre.
Bani – Spre finalul săptămânii, faci planuri și investiții în casă, reamenajezi spațiul.
Muncă– În prima parte a săptămânii, s-ar putea să existe niște tensiuni între tine și colegii cu care nu ești pe aceeași lungime de undă și fiecare să argumentați opiniile și să țineți cu tărie la ele.
Soarele, energia, dinamizează casa muncii, din 22 iulie, și urmează o perioadă activă la locul de muncă, în care ești determinat să te remarci. Ai un randament ridicat și cauți să te valorifici mai mult, să ieși în față, să te remarci.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni