• PRO TV
  • Horoscop zilnic 22 iulie 2024. Capricornii caută surse noi de venituri, Berbecii își îmbunătățesc viața amoroasă

Horoscop zilnic 22 iulie 2024. Capricornii caută surse noi de venituri, Berbecii își îmbunătățesc viața amoroasă

Horoscop zilnic 22 iulie 2024. Capricornii caută surse noi de venituri, Berbecii își îmbunătățesc viața amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 22 iulie 2024.

Berbec

Începând de astăzi, Soarele tranzitează zodia Leu, respectiv casa iubirii, aventurilor, romantismului, creativității și distracției. Urmează o lună de zile favorabilă cuceririlor, să-ți îmbunătățești relația sentimentală și să-i rezervi mai mult timp partenerului de cuplu. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru vacanțe și activități de creație și relaxare.

Taur

Registrul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul vieții de familie, părinților, căminului, spațiului de locuit și patrimoniului. Așadar, urmează o lună de zile, în care-ți poți rezolva o serie de chestiuni, care privesc căminul, spațiul de locuit, viața de familie sau privind relațiile cu părinții. S-ar putea să vrei să petreci mai mult timp în intimitatea căminului.

Gemeni

Intrarea Soarelui în zodia Leu, de astăzi, pentru următoarea lună, în sectorul comunicării, schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe, deplasărilor intensifică comunicarea și acumularea de cunoștințe noi. Dacă ai avut probleme în comunicarea cu o persoană, acum este momentul să lămuriți situația. De asemenea, s-ar putea să înveți lucruri noi, să te înscrii la cursuri, să socializezi mai mult.

Rac

Începând de astăzi, Soarele tranzitează zodia Leu, respectiv sectorul finanțelor, banilor obținuți din salarii sau din alte activități extraprofesionale. În următoarea lună, intenționezi să-ți rotunjești conturile. Este un moment favorabil să perfectezi termenii unui contract sau să negociezi în favoarea ta.

Leu

Evenimentul astral important de astăzi te vizează în mod direct, pentru că Soarele, guvernatorul tău, ajunge în zodia Leu, pe casa personalității. Așadar, astrul zilei te susține în următoarea lună cu energie și determinare în atingerea obiectivelor personale. Din punct de vedere al sănătății vei observa o îmbunătățire.

Fecioară

Începând de astăzi, Soarele tranzitează zodia Leu, respectiv sectorul frământărilor interioare, subconștientului și trecutului. În următoarea lună, s-ar putea să-ți scadă energia, să simți nevoia să stai izolat. Contextul astral te ajută să te reechilibrezi, să-ți recuperezi forțele, să-ți faci ordine în gânduri.

Balanță

Începând de astăzi Soarele ajunge în zodia Leu, respectiv în sfera relațiilor de prietenie, vieții sociale și proiectelor pe termen lung. Așadar, timp de o lună, se animă viața socială și urmează o perioadă favorabilă pentru a câștiga popularitate și a demara proiecte noi, cu ajutorul prietenilor.

Scorpion

Intrarea Soarelui în zodia Leu, începând de astăzi, în sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal, anunță o perioadă, de o lună de zile, în care te poți remarca, ți se recunosc meritele și ești determinat să te pui în valoare, să-ți urmărești interesele profesionale.

Săgetător

Soarele ajunge în zodia Leu, de astăzi, și dinamizează, timp de o lună, sectorul călătoriilor, studiilor, schimburilor de experiență profesională, relațiile cu străinii, convingerile și sistemul de valori. Se anunță o perioadă favorabilă vacanțelor, să pleci într-o călătorie, unde s-ar putea să ai parte de experiențe inedite, care să-ți schimbe viziunea asupra vieții și credințelor tale. Explorarea unor domenii noi îți poate îmbunătăți cunoștințele.

Capricorn

În următoarea lună, intrarea Soarelui în zodia Leu, de astăzi, în sectorul banilor și bunurilor deținute cu partenerul de cuplu, cu partenerii de afaceri, banii proveniți din moșteniri/ credit,/un împrumut sau din alte surse decât salariile, va dinamiza sectorul intereselor financiare. Posibil să cauți surse noi de venituri. Totodată, în cuplu se activează viața intimă și dorești să te reconectezi cu partenerul sau să reaprinzi pasiunea.

Vărsător

Intrarea Soarelui în zodia Leu, de astăzi, în sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale anunță o lună de zile în care ești invitat să-ți concentrezi atenția pe îmbunătățirea relației cu partenerul de cuplu sau cu partenerii cu care desfășori activități profesionale. Dacă ești singur, ești deschis unei relații sau dacă faci parte dintr-un cuplu, unde au fost probleme, contextul astral aduce rezolvări.

Pești

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Leu, în sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Așadar, urmează o perioadă de o lună de zile, în care se intesifică preocupările pentru organizarea programului/sarcinilor de lucru. De asemenea, se îmbunătățește starea de sănătate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni