• PRO TV
  • Dana Rogoz, siluetă de supermodel la 38 de ani, după doi copii. Fanii: “Arăți bestial. Mă tot minunez!”

Dana Rogoz, siluetă de supermodel la 38 de ani, după doi copii. Fanii: “Arăți bestial. Mă tot minunez!”

Dana Rogoz, siluetă de supermodel la 38 de ani, după doi copii. Fanii: “Arăți bestial. Mă tot minunez!”

Are parte de cele mai frumoase vacanțe, pe care și le organizează singură în cele mai spectaculoase locații. Dana Rogoz și-a încântat întotdeauna fanii cu cazările de vis în care își duce familia și cu destinațiile exotice pe care le bifează. De data asta, actrița este din nou în Bali, surprinzându-și admiratorii cu imagini în costum de baie.

Dana Rogoz s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie în două piese, etalându-și abdomenul perfect, super tonifiat. Cum era de așteptat, fanii i-au făcut sute de complimente. La 38 de ani, Dana impresionează cu silueta impecabilă:

“E...ce fizic are doamna Dana!
“Superbă, seducătoare, magnifică întotdeauna, Dănuța!”
“Arăți bestial. Mă tot minunez”.
“Superb, dar tu arăți MI-NU-NAT”.
“Arați trăsnet!”, i-au transmis fanii, încântați atât de peisaj, cât și de look-ul Danei.

“Prima zi de plajă din vacanța noastră. Și mai multe imagini cu căsuța noastră de la Taman Sari Resort. Cam vis paradis”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Cum ne-a obișnuit până acum, Dana a rezervat și de data asta o cazare de vis.

Gallery

“Suntem toți 5 extrem de încântați, pentru că are ieșire la plajă, pentru că are un restaurant bun cu mesele chiar pe nisip, pentru că e aproape de West Bali National Park (pe care vrem să îl vizitam mâine) și pentru că fiecare căsuță din acest resort are farmecul ei. Și deși e un resort mare, față de cel de dinainte, fiecare casa are multă intimitate.
Încerc să vă ofer cât mai multe informații legate de traseul nostru, în cazul în care vreți să ne calcați pe urme, la un moment dat. Așadar, pe drumul spre această noua cazare ne-am oprit la Hot Spring Penatahan Kaja, unde am făcut baie o oră în apă fierbinte de izvor. Erau mai multe băi termale (ca niște piscinute), separate, pentru fiecare familie în parte, având astfel multă intimitate. E o experiență inedită, pe care o puteți încerca în zona de munte a insulei.
Pe seara am mers cu toții la templul Pura Segara, chiar lipit de resortul nostru, pentru ceremonia de Lună Plină. A fost o atmosferă foarte veselă și primitoare. Și da, au primit-o și pe Lia la această sărbătoare cu dans și muzică, fiind de altfel foarte mulți copii localnici chiar și mai mici decât ea, veniți cu familiile lor.”, a povestit aceasta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni