• PRO TV
  • Incendiu puternic în Pipera! A luat foc restaurantul de fițe a lui Ciprian Marica. ISU București: „Există risc de propagare”

Incendiu puternic în Pipera! A luat foc restaurantul de fițe a lui Ciprian Marica. ISU București: „Există risc de propagare”

Incendiu puternic în Pipera! A luat foc restaurantul de fițe a lui Ciprian Marica. ISU București: „Există risc de propagare”

Un incendiu a izbucnit, luni dimineață, la acoperișul unei construcții situate în zona Pipera, pe strada Cerceilor, din Capitală. Din primele informații, flăcările ar fi izbucnit la locația deținută de Ciprian Marica și Ilie Năstase.

Gallery

​Nu există victime, însă pompierii afirmă că există riscul ca flăcările să se propage la clădirile din jur.

Restaurantul lui Ciprian Marica, cuprins de flăcări

Potrivit surselor gândul.ro, clădirea afectată de incendiu este în interiorul Academiei „Năstase & Marica Sports Club”, deținută de fostul tenismen Ilie Năstase și fostul internațional Ciprian Marica. Mai exact, o terasă care se numește „Cuptorul cu pizza” a luat foc, luni dimineața, iar flăcările amenințau să se extindă și la alte clădiri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați.

Citește și:

„Incendiul este localizat. A fost afectat acoperișul unei anexe a unui restaurant și parțial acoperișul restaurantului”, a transmis ISU București.

Fumul gros a fost observat în toată zona Pipera. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

„Anunț privind producerea unui incendiu la acoperișul unei construcții în str. Cerceilor. Suprafața estimată este de aproximativ 200 mp. Au fost alertate în faza inițială 8 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare, autoscara. Din datele transmise există risc de propagare, motiv pentru care se suplimentează forțele cu încă 4 autospeciale de stingere.Nu sunt victime”, a fost informația transmisă inițial de ISU București.

Citește și: 

„Modificare forte angrenate: 5 autospeciale de stingere in faza initiala si suplimentare cu inca 4 autospeciale. Forte angrenate in total: 9 autospeciale de stingere, autoscara, descarcerare, SABIF”, a fost noul mesaj transmis de ISU.

Din fericire, conform datelor transmise de ISU București, nu au fost raportate victime în urma acestui incendiu.

Autoritățile vor deschide o anchetă pentru a stabili cauzele care au condus la izbucnirea incendiului.

Sursă foto: Instagram/ Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni