• PRO TV
  • Andreea Marin, imagini în costum de baie la plajă. Fanii, fermecați: "Wow! Pe zi ce trece, ești tot mai frumoasă!"

Andreea Marin, imagini în costum de baie la plajă. Fanii, fermecați: "Wow! Pe zi ce trece, ești tot mai frumoasă!"

Andreea Marin, imagini în costum de baie la plajă. Fanii, fermecați: "Wow! Pe zi ce trece, ești tot mai frumoasă!"

Andreea Marin a plecat în vacanță și își încântă fanii cu imagini de la plajă. Vedeta în vârstă de 49 de ani arată mai bine ca niciodată, iar fanii i-au făcut sute de complimente pe rețelele de socializare.

Andreea Marin s-a filmat la plajă, într-un costum de baie negru întreg, accesorizată cu ochelari de soare și o pălărie chic. Zâmbitoare, vedeta a afișat mesajul “E timpul să încep să visez din nou”.
Admiratorii au fost fermecați de look-ul ei:
"Wow! Pe zi ce trece, ești tot mai frumoasă!"
“Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, i-au transmis aceștia.

De curând, vedeta și-a încântat fanii cu un nou look, fresh: “„Tuns, vopsit și aranjat, să înceapă cu bine prima filmare a săptămânii”, spunea aceasta.
Deși pe rețelele de socializare promovează o imagine optimistă, vedeta a recunoscut că în trecut s-a luptat cu depresia.
„Am fost și la psiholog și la psihiatru, pentru că era o chestiune care evoluase deja, pentru că nu m-am dus la timp. În momentul în care ajungi să te gândești rău vizavi de viața ta, înseamnă că nu mai ești la începuturile depresiei.

Gallery

Sună foarte ciudat așa când o spui tu, dar da, te gândești că pui mai puțînă povară astfel pe umerii celor dragi ție. Noroc că, atunci, a fost momentul în care mi-am dat seama că ceva nu este în regulă și am mers la un specialist. Specialistul mi-a confirmat că despre asta este vorba, nu se prea vorbea la vremea aceea, din păcate, despre depresie”, a povestit Andreea Marin.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni