• PRO TV
  • Mama băiatului care a picat în plasa lui Kristof Lajos, dezvăluiri halucinante: "Suspiciunea mea a fost de la început. În 2022 a început toată tărăşenia"

Mama băiatului care a picat în plasa lui Kristof Lajos, dezvăluiri halucinante: "Suspiciunea mea a fost de la început. În 2022 a început toată tărăşenia"

Mama băiatului care a picat în plasa lui Kristof Lajos, dezvăluiri halucinante: "Suspiciunea mea a fost de la început. În 2022 a început toată tărăşenia"

Kristof Lajos, supranumit „antrenorul de genii”, a fost prins în flagrant, sâmbătă, în timp ce ar fi săvârşit o infracţiune de viol asupra unui minor de 14 ani. Expertul în educaţie, în vârstă de 39 de ani, nu și-a recunoscut fapta.

Potrivit anchetatorilor, băiatul de 14 ani ar fi fost ademenit cu bani şi cadouri, pentru a se îndepărta de familie şi a capata încredere în agresor. Şi fratele său în vârstă de 13 ani avea o relaţie apropiată cu bărbatul. Surse din ancheta precizează că bărbatul îi dădea băiatului de 14 ani, în fiecare lună, între 2.500 şi 3.000 de lei.

Mama băieților a făcut recent câteva dezvăluiri halucinante. Femeia a devenit suspicioasă şi a sesizat poliţia, ajutată de activiştii pentru drepturile copiilor.

Mama victimei spune că bărbatul îi repeta frecvent copilului că e mai important să petreacă timp cu el, decât cu familia.

"Suspiciunea mea a fost de la început. În 2022 a început toată tărăşenia. Atunci ne-am cunoscut practic. Nu am avut dovezi. Am încercat să vorbesc cu copiii, să observ dacă au comportamente diferite. A acţionat la un mod mult prea profesionist încât să îmi pot da eu, om simplu, ce se întâmpla. (..) Copii veneau tot împotriva mea. Nu ştiu cum făcea, tot eu eram cea rea. Curgeau mesajele întruna, îi suna. Deci copilul meu nu putea să stea cu mine în bucătărie să ia masa, că trebuia să aibă telefonul lângă el şi să îi răspundă non stop acestui individ. Asta mi-a atras atenţia. Mă bucur că e prins şi să nu mai aibă de suferit şi alţi copii. Probabil că mai sunt cazuri de care noi nu ştim", a declarat mama victimei pentru tvrinfo.ro.

Kristof Lajos a fost filat timp de două săptămâni de poliţiştii secţiei 26. 4 poliţişti l-au urmărit tot timpul pentru a scoate adevărul la iveală.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni