• PRO TV
  • Maia Morgenstern, după ce Kristof Lajos a fost prins în flagrant în timp ce viola un copil: "Mi-e rău fizic. Cred că ne-a păcălit pe mulți"

Maia Morgenstern, după ce Kristof Lajos a fost prins în flagrant în timp ce viola un copil: "Mi-e rău fizic. Cred că ne-a păcălit pe mulți"

Maia Morgenstern, după ce Kristof Lajos a fost prins în flagrant în timp ce viola un copil: "Mi-e rău fizic. Cred că ne-a păcălit pe mulți"

Antrenorul de genii, Lajos Kristof (39 de ani), a fost prins în flagrant de polițiștii bucureșteni în timp ce viola un copil de 14 ani. Cazul a șocat pe toată lumea.

Bărbatul este cunoscut pentru faptul că ajuta copii talentaţi instituţionalizaţi, el însuşi fiind crescut în centrele Protecţiei Copilului.

Actriţa Maia Morgenstern s-a declarat revoltată de acest caz: „Mi-e rău. Mi-e rău fizic”.

Maia Morgenstern a reacționat printr-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook: ”Nu ştiu care este adevărul. Nu vreau să răspândesc ştiri false. Dar mi-e rău. Mi-e rău fizic. Nu e prima dată. Nu e prima dată când bune mele intenţii, dorinţa de a ajuta, solidaritatea, empatia, gândul bun..sunt pur şi simplu terfelite, aruncate la gunoi. Mi-e rău”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Postarea Maiei Morgenstern a fost distribuită şi de regizoarea Chris Simion.

Dau share la postarea făcută de dna Maia Morgenstern pentru ca e o obligaţie morală să semnalăm astfel de orori, în normele mele morale este o oroare. Violul unui adolescent este o mutilare emoţională şi mentală. Ştiu victime care au trecut prin această traumă în adolescenţă şi chiar dacă au făcut terapie, şi-au asumat-o, şi-au iertat agresorii…nu mai sunt oameni întregi…cineva…într-o zi… le-a luat acest drept. Avocaţi, procurori, judecători…acţionaţi!”, a scris Chris Simion.

Lajos Kristof, supranumit „antrenorul de genii”, reţinut pentru viol asupra unui copil de 14 ani

Kristof Lajos, un bărbat considerat expert în educaţie şi care în ultimii ani a înfiinţat mai multe programe pentru copii, a fost prins în flagrant delict în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor. Băiatul de 14 ani ar fi fost ademenit cu bani şi cadouri, pentru a se îndepărta de familie şi a căpăta încredere în agresor.

”Astăzi, 20 iulie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie, au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce săvârşea o infracţiune de viol asupra unui minor. În fapt, poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce ar fi întreţinut relaţii de natură sexuală cu un minor, în vârstă de 14 ani, la o locaţie din Sectorul 4”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni