• PRO TV
  • Filmul tragediei din Brăila. Principalul suspect ar fi comis crima în doar 33 de secunde. Cum a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori

Filmul tragediei din Brăila. Principalul suspect ar fi comis crima în doar 33 de secunde. Cum a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori

Filmul tragediei din Brăila. Principalul suspect ar fi comis crima în doar 33 de secunde. Cum a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori

Polițiștii l-au reținut pe principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, care are antecedente penale.

Deocamdata, oamenii legii nu au reușit să găsească nici arma crimei, nici telefonul victimei, dar au reconstituit filmul tragediei și au aflat astfel ce a făcut atacatorul.

Potrivit procurorilor, acesta a schimbat de mai multe ori hainele și a urmat rute evazive pentru a-și ascunde urmele după ce a comis crima.

Bărbatul este cunoscut cu antecendente penale, este căsătorit și are patru copii. El a fost comis infracțiuni în Germania și Franța, inclusiv acuzații de furt cu violență și folosirea de arme.

Fusese eliberat din închisoare pe 24 martie. În ziua crimei, acesta a luat un taxi din Galați și a mers la cabinetul stomatologic, indicând astfel că fapta a fost premeditată. Procurorii au subliniat că suspectul și-a schimbat de mai multe ori hainele și a urmat trasee ocolite pentru a evita să fie prins.

Care ar fi motivul crimei

Totodată, procurorii au stabilit ca suspectul a stat nu mai puțin de 33 de secunde în cabinetul medicului.

Dovezile biologice și alte probe adunate sugerează că acesta este responsabil pentru moartea medicului stomatolog. Bărbatul a refuzat să coopereze cu autoritățile

Motivele crimei nu sunt încă clare, iar ancheta ia în considerare și posibilitatea unui omor comandat.

Necropsia a relevat că decesul a fost cauzat de leziuni severe la nivelul gâtului, iar raportul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila indică faptul că victima a încercat să se apere, având răni pe mâini și unul dintre picioare.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni