• PRO TV
  • Ipotezele luate în calcul în cazul morții lui Andrei Versace. Ce au descoperit anchetatorii, influencerul ar fi fost decedat de câteva zile

Ipotezele luate în calcul în cazul morții lui Andrei Versace. Ce au descoperit anchetatorii, influencerul ar fi fost decedat de câteva zile

Ipotezele luate în calcul în cazul morții lui Andrei Versace. Ce au descoperit anchetatorii, influencerul ar fi fost decedat de câteva zile

Celebrul influencer Andrei Versace a fost găsit mort, sâmbătă, în locuința sa din sectorul 1 al Capitale. Polițiștii de la Secția Omoruri, în colaborare cu procurorii de la Parchetul Tribunalului București, încearcă acum să afle care ar fi cauza decesului și iau în calcul mai multe ipoteze.

La 24 de ore de la descoperirea trupului neînsuflețit, anchetatorii încearcă să pună cap la cap mai multe informații pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu Andrei Versace.

Unul dintre paznicii complexului rezidențial unde locuia Andrei a descoperit cadavrul și a sunat la 112 după ce a simțit un miros neobișnuit. Trupul a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), unde se așteaptă rezultatele autopsiei. Conform unor surse din anchetă, se pare că procurorii au deja o teorie despre cauzele morții.

Andrei Versace ar fi fost decedat de câteva zile

Conform informațiilor, Andrei Versace ar fi fost decedat de câteva zile, acest lucru fiind evident din cauza mirosului puternic și a stării în care se afla trupul. Chiar dacă apropiații acestuia spun că nu ar fi consumat substanțe interzise, anchetatorii iau însă în calcul varianta unei supradoze.

Deși cunoscuți ai influencerului susțineau că acesta ar fi consumat substanțe interzise, autoritățile iau în considerare și alte posibilități, nu doar supradoza.

În urma investigațiilor, autoritățile au descoperit că, în luna aprilie, Andrei Versace a fost internat pentru o perioadă extinsă la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, unde a primit tratament pentru dependența de droguri.

De asemenea, anchetatorii încearcă să identifice ultimele persoane cu care a intrat în contact Andrei Versace în ultimele zile. Totodată, se presupune că Andrei Versace ar fi consumat droguri într-un alt loc, iar efectele letale ale acestora ar fi avut loc doar după ce a ajuns acasă.

O altă ipoteză pe care o iau în calcul anchetatorii este aceea că Andrei ar fi suferit o lovitură la cap după ce ar fi alunecat și căzut în bucătăria apartamentului său.

În acest moment, varianta unui jaf sau a unui omor nu este susținută de dovezi, întrucât nu s-au găsit semne de droguri, obiecte răvășite sau alte indicii ale unei infracțiuni de acest tip.

Deși un accident pare a fi o posibilă cauză a decesului, procurorii așteaptă rezultatele autopsiei de la INML pentru a clarifica toate detaliile. Toate elementele acestui caz vor fi analizate în detaliu, iar în final, se pare că principala ipoteză a anchetatorilor ar putea fi aceea a unei morți accidentale.

Foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni