• PRO TV
  • Divorțul e iminent? Jennifer Lopez și-a petrecut aniversarea nunții fără Ben Affleck! Unde au surprins-o paparazzii pe vedetă

Divorțul e iminent? Jennifer Lopez și-a petrecut aniversarea nunții fără Ben Affleck! Unde au surprins-o paparazzii pe vedetă

Divorțul e iminent? Jennifer Lopez și-a petrecut aniversarea nunții fără Ben Affleck! Unde au surprins-o paparazzii pe vedetă

Până nu de mult se purtau ca doi adolescenți îndrăgostiți și făceau paradă de gesturi tandre în public. De câteva săptămâni însă, jurnaliștiI străini sunt convinși că cuplul Bennifer este pe cale să divorțeze. Ultimele imagini surprinse de paparazzi cu J Lo nu fac decât să întărească și mai mult aceste zvonuri.

Gallery

​J Lo și Ben s-au împăcat în 2021, la 18 ani ani de la prima cerere în căsătorie. Cuplul s-a căsătorit în vara anului 2022. Prima dată, în iulie, în Las Vegas, ca îndrăgostiții care ajung la o capelă în care cântă o sosie de-a lui Elvis Presley. Nunta ca-n povești, cea de trei zile, a avut loc la sfârsitul lunii august, în 2022. Ceremonia și petrecerea au avut loc pe proprietatea de aproape 9 milioane de dolari a lui Ben Affleck, din Georgia.

Au trecut doi ani de la căsătoria din Las Vegas, iar Ben Affleck și Jennifer Lopez au petrecut separați. Dacă Ben a fost fotografiat de paparazzi pe străzile din California, J Lo a fost surprinsă luând masa în The Hamptons, New York.

În imaginile surprinse de paparazzi, Jennifer Lopez părea abătută și butona plictisită telefonul mobil. Singurul care a reușit să-i smulgă un zâmbet a fost managerul ei, Benny Medina, cel care de altfel a și însoțit-o la masă. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

După ce au terminat de mâncat, cei doi s-au urcat într-un SUV portocaliu și s-au făcut nevăzuți.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru Page Six că visul lui Ben Affleck de a avea o relație armonioasă cu Jennifer Lopez s-a transformat rapid într-o realitate tumultuoasă: „Jennifer era femeia visurilor lui Ben, însă el nu mai poate face față dramei și se simte epuizat. El se simte rău și este supărat și deprimat că lucrurile nu au mers între ei, chiar dacă știe cel mai bun lucru pe care îl pot face este să se despartă”.

Multe persoane din interior au spus anterior că Affleck „nu este de acord cu stilul de viață al lui Jennifer”.

Fotografii: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni