• PRO TV
  • Adriana Bahmuțeanu și George Restivan divorțează! Motivul pentru care au ajuns la despărțire: „A fost frumos, autentic”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan divorțează! Motivul pentru care au ajuns la despărțire: „A fost frumos, autentic”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan divorțează! Motivul pentru care au ajuns la despărțire: „A fost frumos, autentic”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan divorțează! Cei doi și-au spus adio la un an și trei luni de când s-au căsătorit.

Gallery

​Adriana Bahmuțeanu a anunțat că s-a despărțit de George Restivan, bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu un an și trei luni. Vestea separării a fost făcută publică de fosta soție a lui Silviu Prigoană, pe pagina ei personală de Facebook. 

​Vedeta nu doar că a spus că urmează să divorțeze de soțul ei, ci a menționat și motivul despărțirii: distanța. Reamintim faptul că George Restivan vine foarte rar în România, din cauza afacerilor pe care le conduce în America.

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre!Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă.

Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie! Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”, este mesajul Adrianei Bahmuțeanu care apare pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni