• PRO TV
  • Cum a reacționat Deea Maxer când a fost întrebată dacă va merge la nunta lui Dinu cu Magdalena Chihaia: „Onorariu 2000 euro”

Cum a reacționat Deea Maxer când a fost întrebată dacă va merge la nunta lui Dinu cu Magdalena Chihaia: „Onorariu 2000 euro”

Cum a reacționat Deea Maxer când a fost întrebată dacă va merge la nunta lui Dinu cu Magdalena Chihaia: „Onorariu 2000 euro”

Deea Maxer a răspuns cu ironie la curiozitatea urmăritorilor săi! Cum a reacționat artista când a fost întrebată dacă va participa sau nu la nunta fostului ei soț, Dinu Maxer.

Gallery

​Deea și Dinu Maxer au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final.

Cei doi s-au hotărât, de comun acord,  să meargă pe drumuri separate, după nu mai puțin de 18 ani de căsnicie, însă au rămas în relații bune de dragul copiilor lor.

Atât Deea, cât și Dinu și-au refăcut viața și, în scurt timp, artistul va face nunta cu partenera sa, Magdalena Chihaia.

Cum a reacționat Deea Maxer când a fost întrebată dacă va merge la nunta lui Dinu

Recent, Deea Maxer a fost întrebată de unul dintre urmăritorii săi din mediul online dacă va participa sau nu la nunta fostului soț, iar răspunsul vedetei nu a întârziat să apară.

„Apropo, mergi la nunta lui Dinu?”, a întrebat un internaut.

„Desigur, prezint nunți ca MC, onorariu 2.000 de euro cu contract pe propria firmă”, a fost răspunsul ironic pe care l-a oferit Deaa Maxer.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni