• PRO TV
  • Modul prin care Iulia Pârlea are grijă de silueta ei! Vedeta PRO TV are un corp perfect la 38 de ani

Modul prin care Iulia Pârlea are grijă de silueta ei! Vedeta PRO TV are un corp perfect la 38 de ani

Modul prin care Iulia Pârlea are grijă de silueta ei! Vedeta PRO TV are un corp perfect la 38 de ani

Considerată drept una dintre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare din România, Iulia Pârlea prezintă de câțiva ani știrile meteo de la PRO TV.

Recent, vedeta a stat de vorbă cu jurnaliștii de la Unica, iar în cadrul interviului a dezvăluit cum se menține în formă.

„Sincer, mă ajută foarte mult gena. Plus că de vreo 8 ani țin post miercurea și vinerea. Nu e post negru. Pur și simplu nu mănânc tot ce provine de la animal. Mie de fel nu prea îmi place carnea, dar numai miercurea și vinerea țin post. În rest mai mănânc brânză, ouă... Nu sunt vegetariană, mănânc pește, dar carnea nu mi-a plăcut de când mă știu. Adică nu pot să zic că sunt leșinată să mănânc carne. Dacă îmi cere organismul, mănânc, dacă nu, nu”, a spus Iulia Pârlea.

Gallery

​Cu o siluetă de invidiat, prezentatoarea de la PRO TV se apropie de 40 de ani, însă acest lucru nu o sperie, deoarece afirmă că are o genă bună, după cum a văzut în familie.

„Eu, dacă aș putea, aș mânca numai cartofi prăjiți cu cartofi prăjiți. Și garnitură de cartofi prăjiți. Și salată de cartofi prăjiți. Nu i-am scos din alimentație, dar încerc să mănânc mai puțin. Înainte mâncam în fiecare zi, recunosc. Sportul nu e punctul meu forte, nu am făcut sport niciodată, dar am zis că mă apropii de 40 de ani și e cazul să mă apuc, măcar așa, ușor-ușor. Fac 39 în octombrie”, a adăugat vedeta.

În cadrul aceluiași interviu, Iulia Pârlea a vorbit și despre operațiile estetice, afirmând că nu este împotriva acestora.

„Nu am o problemă cu intervențiile estetice. Până la urmă, dacă te fac să te simți bine și să ai încredere în tine, go for it! Eu deocamdată nu mi-am făcut nimic. Dar, la fel, știu că mă apropii de 40 de ani și vreau să previn, decât să tratez. Și, probabil, când o să fie cazul, o să apelez, cu siguranță! Injectări, nicidecum altceva! Adică sper să nu fie cazul! Știu că am genă bună, la ce am văzut în familie, nu prea a fost nevoie”, a încheiat Iulia Pârlea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni