• PRO TV
  • Horoscop zilnic 20 iulie 2024. Scorpionii ar putea intra în posesia unor sume, iar Vărsătorii au ocazia de a se reconecta cu partenerul

Horoscop zilnic 20 iulie 2024. Scorpionii ar putea intra în posesia unor sume, iar Vărsătorii au ocazia de a se reconecta cu partenerul

Horoscop zilnic 20 iulie 2024. Scorpionii ar putea intra în posesia unor sume, iar Vărsătorii au ocazia de a se reconecta cu partenerul

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 20 iulie 2024.

Berbec

Cu Marte, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Gemeni, pe casa comunicării, se amplifică interacțiunea cu ceilalți, deplasările, agitația mentală și tendița de a acționa sub impulsul momentului. Ai grijă și nu te implica în mai multe proiecte deodată pentru că-ți vei risipi energia!

Taur

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Gemeni, respectiv sfera banilor, ai grijă la acțiunile care privesc contextele financiare! Stabilește obiective concrete și acționează pentru atingerea lor! Urmează o perioadă în care ești determinat să-ți mărești veniturile.

Gemeni

Cu Marte, planeta acțiunii, de astăzi, în zodia ta, vei primi multă energie, determinare, curaj și initiative. Urmează o perioadă în care ești interesat să înveți, să acumulezi informație, să socializezi mai mult și să intri în contact cu mai multe persoane. Atenție însă la comunicare, care poate deveni agresivă și poți strica relațiile.

Rac

Marte, planeta acțiunii, începe de astăzi să-ți traverseze sectorul subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Meditația și introspecția vor ajuta, în perioada următoare, să identifici ce nu merge în viața ta și să îndrepți. De asemenea, îți vei redirecționa energia spre interior pentru reechilibrare fizică și psihică.

Leu

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit, de astăzi, prin sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, urmează o perioadă activă în aceste domenii. Îți vei redirecționa energia spre socializare și pregătirea unor proiecte pe termen lung. Atenție la modul în care comunici, pentru că este posibil să fii mai agresiv cu prietenii!

Fecioară

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, traversează sectorul carierei și reputației profesionale și vei fi determinat să ieși în față, să te afirmi din punct de vedere profesional. De asemenea, cauți să investești mai mult în imaginea ta, însă este nevoie să ai grijă la cum interacționezi cu superiorii sau persoanele cu putere de decizie, pentru că pot să apară tensiuni și conflicte. 

Balanță

Sectorul învățării, cunoașterii, lărgirii orizonturilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și filosofiei de viață este dinamizat, de astăzi, de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni. Profită, în perioada următoare, de tranzitul astral pentru a învăța lucruri noi, să te dezvolți din punct de vedere profesional, să pleci în călătorii, care-ți pot aduce lecții de viață importante!

Scorpion

Cu Marte, guvernatorul tău, de astăzi, în tranzit prin sectorul intereselor financiare, vei fi determinat să rezolvi chestiuni de natură financiară, să intri în posesia unor sume, să negociezi contracte, să cheltui o sumă de bani pentru pregătirea ta profesională.

Săgetător

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, dinamizează sfera relațiilor și parteneriatelor și vei investi mai multă energie în aceste domenii. Discuți, clarifici, negociezi sau închei contracte. Recomandarea astrelor este să abordezi constructiv energia și să nu intri în conflicte, chiar dacă ai dreptate, pentru că este posibil să strici niște relații cu o comunicare agresivă.

Capricorn

Cu Marte, planeta acțiunii, de astăzi, în tranzit prin casa muncii și sănătății vei simți că ai mai multă energie în îndeplinirea sarcinilor și activităților profesionale. De asemenea, te preocupă și starea de sănătate, să schimbi regimul de viață.  

Vărsător

Cu Marte, planeta acțiunii, de astăzi, în sectorul iubirii și aventurilor, creativității și distracției, începe acțiunea în sfera sentimentală. Contextul astral aduce pasiune și te ajută să te reconectezi cu partenerul. Dacă ești singur și dornic de a intra într-o relație, vei fi atras de persoane care te provoacă din punct de vedere mental.

Pești

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Gemeni, de astăzi, prin sectorul vieții de familie, casei, patrimoniului și relațiilor cu părinții, urmează o perioadă în care energia o vei redirecționa spre casă și rezolvarea unor contexte administrative sau care privesc relațiile de familie. Conversațiile cu familia vor fi animate, au loc schimburi de idei, de informații.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni