• PRO TV
  • Cum a reacționat Cătălin Bordea după ce a aflat că noua lui iubită a fost amanta lui Cătălin Cazacu: „O surpriză pentru mine”

Cum a reacționat Cătălin Bordea după ce a aflat că noua lui iubită a fost amanta lui Cătălin Cazacu: „O surpriză pentru mine”

Cum a reacționat Cătălin Bordea după ce a aflat că noua lui iubită a fost amanta lui Cătălin Cazacu: „O surpriză pentru mine”

Cătălin Bordea iubește din nou, după ce a trecut printr-un divorț tumultos! Comediantul a cucerit-o pe frumoasa Elena Ardeleanu, fosta amantă a lui Cătălin Cazacu.

Gallery

​Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți din România, acesta făcându-se remarcat în urmă cu mulți ani, grație show-urilor sale de stand-up. Dacă pe plan profesional are o carieră la care mulți doar visează, pe plan sentimental lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în urmă cu un an, atunci când soția lui, Livia Eftimie, l-a înșelat pe actor cu cel mai bun prieten al său, artistul Spike.

Acum, Cătălin Bordea iubește din nou! Comediantul a fost surprins de paparazzi CANCAN în timp ce își petrecea timpul alături de o tânără șatenă extrem de frumoasă, care pare că i-a readus zâmbetul pe buze comediantului.

​Noua parteneră de viață a lui Cătălin Bordea este Elena Ardeleanu, femeia care mult timp i-a fost amantă lui Cătălin Cazacu. Se pare că al nostru comediant a aflat acest detaliu din presă și a oferit o reacție fabuloasă la noile detalii despre cucerirea sa:

„O surpriză pentru mine ar fi să aflu că bunicul meu și-a înscenat decesul și de fapt trăiește într-un sătuc din Africa cu iubita lui Umbutu și amândoi au un lanț de măcelării de succes acolo”,  a spus Bordea pentru sursa menționată anterior.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni