• PRO TV
  • Noi detalii despre starea de sănătate a lui Emily Burghelea. „Ceva mă sperie și mă neliniștește profund”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Emily Burghelea. „Ceva mă sperie și mă neliniștește profund”

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Emily Burghelea. „Ceva mă sperie și mă neliniștește profund”

Emily Burghelea își ține la curent urmăritorii cu privire la starea ei de sănătate, în urma accidentului grav de mașină suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut se simte mai bine, după ce i-au fost scoase firele de la operația pe care a avut-o la nivelul feței.

Cu doar trei zile în urmă, Emily Burghelea mărturisea că un lucru o îngrijorează în legătură cu starea de sănătate. Fosta participantă a emisiunii „Săriți de pe fix!” a mărturisit cu ce se confruntă în prezent: 

„Șocul emoțional abia acum a început să se simtă și nu o spun eu, o spune părul care îmi cade fără oprire, am trecut prin multe și mi-ați spus că este normal, am avut un șoc, însă ceva mă sperie și mă neliniștește profund… Oare o să mai fiu vreodată eu?”, și-a împărtășit ea gândurile cu urmăritorii ei de pe Instagram.

Emily a fost ieri la spital, unde i-au fost scoase firele de la operație. De data aceasta, tânăra mămică s-a mai înveselit: 

„Am terminat cu birocrația. Mai vin doar de câteva ori și gata”, a scris ea în dreptul unui video. Emily a fost apoi la o plimbare prin parc, bucurându-se de clipele petrecute cu familia. Un lucru obișnuit încă nu poate să-l facă - să mestece alimente solide. „Îmi plouă în gură, dar nu am cum să deschid gura să mușc. Tot supa cremă e baza”, a scris ea în dreptul unei imagini cu un platou de mâncare. 

Gallery

Citește și: 

Sursă foto: Instagram/ Emily Burghelea 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni