• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, întruchiparea senzualității într-o ținută revelatoare, la bordul unui elicopter: „Te poți așeza și într-un lighean, tot superb arăți!”

Mădălina Ghenea, întruchiparea senzualității într-o ținută revelatoare, la bordul unui elicopter: „Te poți așeza și într-un lighean, tot superb arăți!”

Mădălina Ghenea, întruchiparea senzualității într-o ținută revelatoare, la bordul unui elicopter: „Te poți așeza și într-un lighean, tot superb arăți!”

Mădălina Ghenea are agenda plină de evenimente și recent a făcut turul mai multor festivaluri de film din Italia, acolo unde a fost și recompensată cu premii și trofee. Frumoasa româncă nu-și uită nici fanii de pe rețelele de socializare, pe care îi răsfață ori de câte ori are ocazia cu instantanee sexy sau le răspunde la curiozități prin intermediul Q&A-urile.

Gallery

Actrița a fost tratată ca regină atât la Festivalul de Film de la Ischia, cât și la cel din Taormina. Mădălina a arătat senzațional pe covorul roșu la cele două evenimente din Italia. Pentru a ajunge la timp, vedetei i s-a pus la dispoziție un elicopter.

Mădălina s-a și lăsat fotografiată la bordul aparatului de zbor într-o ținută extrem de provocatoare. Cu un decolteu abisal și o crăpătură adâncă și sexy pe picioar, Mădălina a făcut furori printre internauți cu imaginile postate pe contul de Instagram. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Românca are o comunitate impresionantă pe Instagram, fiind urmărită de peste 1,2 milioane de fani.

„Te poți așeza și într-un lighean, tot superb arăți!”;

„Cea mai frumoasă femeie din lume!”;

„Frumusețea ta este dumnezeiască, iar chipul tău angelic seamănă atât de mult cu Sophia Loren, am mai spus asta în comentariile mele.. Ești ca o zeiță a Olimpului, un vis adevărat și fantastic!”;

„Supermodelul suprem”;

„Femeia perfectă”;

„Ești de o frumusețe incredibilă!”;

„Ești întruchiparea senzualității”

„Fascinantă și o femeie de succes”, i-au scris unii dintre admiratori.

Printre peliculele prezentate la Ischia, cinefilii au putut urmări și „Deep Fear”, thrillerul în care românca a jucat alături de Ed Westwick, cunoscut publicului din România datorită rolului din serialul „Gossip Girls”.

Superba româncă va fi protagonistă într-o nouă franciză de acțiune, care va avea trei filme, potrivit Variety. Camelot Media a pus bazele francizei cinematografice de acțiune și aventură „The Lost Book of Creation”. Scenariul este scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de Mădălina Ghenea. 

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni