• PRO TV
  • S-au publicat rezultatele raportului medico-legal în cazul dentistei ucise la Brăila! Ce i-a provocat, de fapt, moartea

S-au publicat rezultatele raportului medico-legal în cazul dentistei ucise la Brăila! Ce i-a provocat, de fapt, moartea

S-au publicat rezultatele raportului medico-legal în cazul dentistei ucise la Brăila! Ce i-a provocat, de fapt, moartea

Au fost publicate rezultatele autopsiei în cazul dentistei din Brăila, care a fost ucisă cu sânge rece în vestiarul cabinetului în care lucra. Iată ce au arătat probele de laborator!

O tragedie fără margini a avut loc la Brăila, acolo unde o femeie, de meserie medic stomatolog, a fost găsită fără suflare în vestiarul cabinetului în care își exercita activitatea. Marina Gravril era originară din Republica Moldova, însă de mai bine de 10 ani se stabilise în România,  unde avea un centru medical cu puncte de lucru în două județe.

Marți, 16 iulie 2024, femeia nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care soțul ei a sunat-o pe femeia de serviciu să o roage să verifice cabinetul. Aceasta, ajunsă în vestiar, a găsit-o pe Marina fără suflare și cu mai multe urme de lovituri pe trup, răni deschise la gât și tăieturi pe mâini. În acel moment, a sunat la 112, iar o echipă de polițiști s-a deplasat de urgență la fața locului.

​Ce arată rezultatele necropsiei în cazul Marinei Gavril

În urma necropsiei s-a stabilit că Marina Gavril a murit ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă.

''Moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate de la nivelul gâtului, cu intersectarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene şi digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum şi a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu intersectarea parţială a venei jugulare externe. Plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp dur tăietor-înţepător (cuţit sau similar acestuia), având vârf bine ascuţit şi margine tăioasă. S-au mai constatat şi alte leziuni traumatice, respectiv echimoze şi zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă şi gambă stângă'', arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni