• PRO TV
  • Mădălina Crețan, mărturisiri dureroase după doi ani de la moartea lui Nosfe! De ce nu vrea să îi facă parastas: „Ziua în care a plecat de pe pământ...”

Mădălina Crețan, mărturisiri dureroase după doi ani de la moartea lui Nosfe! De ce nu vrea să îi facă parastas: „Ziua în care a plecat de pe pământ...”

Mădălina Crețan, mărturisiri dureroase după doi ani de la moartea lui Nosfe! De ce nu vrea să îi facă parastas: „Ziua în care a plecat de pe pământ...”

Au trecut doi ani de când artistul Nosfe s-a stins din viață. Mădălina Crețan, soția lui, încă se află în proces de recuperare după pierderea suferită și mărturisește că vrea să își refacă viața în așa fel încât să fie, din nou, fericită.

Gallery

​Nosfe, pe numele său Darius Vlad Crețan, co-fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2022, la 37 de ani, în urma unui infarct.

În urma sa a rămas soția lui și fetița lor pe care trebuie să o crească acum singură. În cadrul unui interviu pentru spynews.ro, Mădălina Crețan a făcut mai multe dezvăluiri din viața sa după tragedia care i-a provocat multă durere și care a lăsat o țară întreagă în stare de șoc.

„Am în plan să-mi reconstruiesc viața în sensul în care îmi doresc să fiu fericită și să-mi fie bine. Dar fericirea și binele trebuie să vină, în primul rând, din interiorul meu.

Nu pot și nu este sănătos să mă gândesc că dacă aș căuta și mi-aș înlocui bărbatul cu altul, viața mea o să devină, dintr-o dată, perfectă și organizată. Eu trebuie să-mi echilibrez interiorul înainte de toate și nicidecum să caut în exterior”, a spus Mădălina Crețan pentru sursa amintită.

Pe data de 16 octombrie, anul acesta, Mădălina Crețan ar trebui să îi facă parastasul soțului său, însă nu este sigură, momentan, că vrea să se ocupe de acest lucru. Soția regretatului artist preferă, în schimbul zilei care i-a adus atâta suferință, să îi aducă un omagiu lui Nosfe de ziua lui de naștere, mai exact pe 24 martie.

„Nu m-am gândit, sincer, la asta. La fel cum nu m-am gândit nici anul trecut în perioada asta la ceva anume. Nu știu... eu sunt mai mult omul momentului. Și atunci când va veni ceva din mine cu privire la situația asta, mă organizez în consecință. Uite, spre exemplu, în acest an, pe 24 martie, de ziua lui, ne-am comportat ca o familie. Cu prietenii, ca și cum ziua aia încă este o zi de sărbătorit.

Este ziua în care el a ales să vină pe pământul ăsta. Și am făcut un tort, ne-am strâns acasă... Dar nu a fost un party că nu suntem nebuni și nici nu am luat-o pe arătură. Dar am simțit nevoia ca acea zi de 24 martie să fie ca o zi de sărbătoare în viața noastră chiar dacă el, fizic, nu mai este cu noi. E ziua în care el s-a născut. Și mai degrabă simt să onorez acea zi, decât ziua în care el a plecat de pe pământ. Dar nu știu dacă voi face sau nu neapărat ceva în acest an”, a mai spus Mădălina Crețan.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni