• PRO TV
  • Ce își amintește Irina Columbeanu despre vila de la Izvorani. Casa în care a locuit timp de 12 ani a ajuns o ruină: „Era cea mai frumoasă din lume”

Ce își amintește Irina Columbeanu despre vila de la Izvorani. Casa în care a locuit timp de 12 ani a ajuns o ruină: „Era cea mai frumoasă din lume”

Ce își amintește Irina Columbeanu despre vila de la Izvorani. Casa în care a locuit timp de 12 ani a ajuns o ruină: „Era cea mai frumoasă din lume”

În urmă cu puțin timp, Irina Columbeanu a venit în vizită, în România, pentru a-și revedea tatăl. În cadrul unui interviu, tânăra a vorbit atât despre America, unde este stabilită de mulți ani, cât și despre relația cu părinții săi.

Gallery

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a venit în vizită în România pentru a-și revedea tatăl, iar momentul întâlnirii celor doi a fost cel puțin emoționant. Tânăra s-a simțit de minune în țară, a petrecut timp de calitate cu părintele său, dar și cu mătușa sa, Ramona Gabor, iar fotografiile pe care le-au făcut vorbesc de la sine.

În cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, Irina Columbeanu a vorbit sincer despre celebra vilă de la Izvorani, acolo unde și-a petrecut 12 ani din viață. Își aduce aminte că era o casă extrem de frumoasă și îi pare rău că a ajuns, astăzi, o ruină.

„Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume şi chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea. Acei 12 ani petrecuți acolo sunt memorabili”, a spus fiica lui Irinel Columbeanu pentru sursa amintită.

Irina Columbeanu, dezvăluiri despre fratele ei vitreg

Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii de ani buni, alături de mama sa, soțul acesteia și fiul lui. Tânăra a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său vitreg, Anthony, în vârstă de doar 13 ani.

„Acum are 13 ani, Ne înțelegem bine', a spus fiica lui Irinei Columbeanu și a Monicăi Gabor pentru sursa amintită.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni