• PRO TV
  • Și-a realizat singură rochia de mireasă și a atras atenția revistei Vogue! Internauții însă n-au avut milă și au criticat-o pentru apariția din ziua nunții! Cum arată ținuta controversată de la brâu în jos

Și-a realizat singură rochia de mireasă și a atras atenția revistei Vogue! Internauții însă n-au avut milă și au criticat-o pentru apariția din ziua nunții! Cum arată ținuta controversată de la brâu în jos

Și-a realizat singură rochia de mireasă și a atras atenția revistei Vogue! Internauții însă n-au avut milă și au criticat-o pentru apariția din ziua nunții! Cum arată ținuta controversată de la brâu în jos

O tânără din Danemarca a lucrat timp de o lună la rochia visurilor ei. După ce a postat mai multe imagini din ziua nunții, Pernille Rosenkilde s-a trezit cu o avalanșă de comentarii răutăcioase, iar internauții au catalogat ținuta „total nepotrivită” pentru biserică.

Gallery

​„Este atât de nebunesc să ai o rochie care atrage atenția a 4 reviste Vogue diferite și, de asemenea, să primești destul de multe comentarii odioase din cauza fustei transparente. Poate că oamenii cred că suntem încă în Evul Mediu, dar hei, eu am proiectat rochia mea de vis. Am vopsit manual penele în ceai, am făcut buchete mici din ele și le-am cusut manual pe partea de sus a rochiei. A fost cam o lună de muncă și a meritat. Această zi și această rochie este o amintire care sunt sigură că îmi va aduce bucurie pentru totdeauna (…)”, a scris daneza care are peste 178.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Pentru unii dintre aceștia, rochia lui Pernille a fost prea revelatoare. Ținuta lui Pernille includea un corset cu pene peste un body cu o fustă transparentă, ca un voal. (Vezi imaginile cu rochia de mireasă în GALERIA FOTO de mai sus)

„Îmi place să port pene și țesături transparente, dar am vrut ca rochia să fie elegantă, elegantă și puțin sexy”, a declarat ea pentru Vogue Scandinavia, scrie Daily Mail.

Utilizatorii de social media au criticat rapid stilul unic al miresei, după ce o fotografie cu rochia ei a fost postată pe un grup popular cu imagini de la nunți de pe Facebook.

Nu pot să cred că venit în lenjerie intimă la biserică!”;

„Este o ținută urâtă, ciudată, cu chiloți de bunică și un top de muppet”;

„Zici că s-a inspirat de la costumul de baie”;

„De prost gust și total inadecvat”;

„Mă întreb cum ți-a dat voie preotul să intri așa în biserică”;

„Sunt atee, dar se numește respect față de ceilalți oameni. Nu aș purta-o la biserică”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de utilizatorii de social media. Au fost însă și urmăritori care au lăudat-o pe tânără pentru îndrăzneală și i-au complimentat picioarele.

Nici mirele n-a fost cruțat de internauți. Mulți l-au criticat pentru pantofii săi tip papuci și costumul larg de „gangster din Chicago”.

„Este mai rău decât 'rochia' ei... el arată ca un infractor care a condus sub influența alcoolului”, a scris un internaut.

„Cine i-a făcut tivul pantalonilor trebuie să-și mărturisească păcatele”, a glumit o altă femeie.

Fotografii: Instagram @Pernille Rosenkilde

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni