• PRO TV
  • Muzica nu are frontiere: Vizi Imre, finalist Vocea României 2012, a produs o piesă pentru câștigătoarea Vocea Ungariei

Muzica nu are frontiere: Vizi Imre, finalist Vocea României 2012, a produs o piesă pentru câștigătoarea Vocea Ungariei

Muzica nu are frontiere: Vizi Imre, finalist Vocea României 2012, a produs o piesă pentru câștigătoarea Vocea Ungariei

În anul 2012, Vizi Imre ajungea în finala concursului Vocea României. De atunci și până acum, artistul a lansat o mulțime de piese și albume proprii, a scris și produs piese pentru mulți artiști români, a compus coloana sonoră a unui film și a participat la Eurovision.

Vizi a ales acum să facă echipă cu Erika Szakács – câștigătoarea din 2023 a competiției Vocea Ungariei, producând alături de ea o piesă ce se va lansa pe 26 iulie.

“Eu o mai consiliam, îi dădeam sfaturi despre show, fiind trecut printr-o astfel de experiență”, a povestit Vizi despre cum i-a fost alături Erikăi în timpul întregului ei parcurs la Vocea Ungariei.

​Sursa foto: index.hu

Pornind de la această experiență comună, cei doi au ajuns să colaboreze pentru viitoarea piesă a câștigătoarei. Mi-a povestit că lucrează cu mai mulți producători din Ungaria, dar că întreg procesul durează un pic mai mult decât anticipa. Eu cu “școala” de la HaHaHa Production, i-am propus să vină într-o zi la mine la studio și în 4 ore va avea piesa. Exact așa a și fost. A plecat acasă cu un demo care i-a plăcut foarte mult.”

Astfel a luat naștere Elfáradtam (Am obosit), piesă ce se va lansa pe data de 26 iulie. Vizi descrie piesa ca fiind una despre o despărțire greu de explicat. Versurile scrise de Erika descriu o relație în care ambii parteneri au ajuns la capătul puterilor, iar singura soluție rămasă pare să fie să o ia pe drumuri diferite.

​Victoria Erikăi i-a amintit lui Vizi de propria sa experiență în competiția Vocea României. Acesta a afirmat că participarea la show i-a oferit o mulțime de oportunități, spunând că Vocea României mi-a deschis poarta industriei muzicale din România. Sunt profund recunoscător acestui show pentru experiența pe care mi-a dat-o, pentru antrenorul meu care m-a luat de mână și m-a prezentat tuturor din industrie. Îi sunt recunoscător lui Horia Brenciu, care m-a invitat să cânt în concertele sale, lui Smiley care m-a primit cu brațele deschise la HaHaHa Production, unde am învățat cel mai mult - ce înseamnă producție muzicală, songwriting și disciplină”.

În prezent, Vizi Imre se focusează atât pe producția muzicală pentru mai mulți artiști, cât și pe lansarea propriilor sale piese. Anul trecut a lansat primul său album, intitulat “life.”, iar în toamnă urmează să revină cu al doilea, “…from the woods”. Procesul creativ din spatele celui de-al doilea album a presupus izolarea în mijlocul unei păduri, timp de două săptămâni, fără acces la tehnologie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni