• PRO TV
  • Incredibil! Cât a putut câștiga Shakira pentru un show de doar cinci minute în pauza finalei Copa America 2024

Incredibil! Cât a putut câștiga Shakira pentru un show de doar cinci minute în pauza finalei Copa America 2024

Incredibil! Cât a putut câștiga Shakira pentru un show de doar cinci minute în pauza finalei Copa America 2024

În doar cinci minute, cântăreața columbiană în vârstă de 47 de ani a câștigat o sumă la care alții nici măcar nu visează! Iată cu cât a fost plătită pentru show-ul din pauza finalei Copa America 2024

În pauza finalei de la Copa America 2024 a fost organizat, pentru prima oară, un concert, exact așa cum se planifică în fiecare ediție la Super Bowl. Cea care a făcut show pe scenă a fost nimeni alta decât Shakira, iar costurile nu au fost deloc mici.

Potrivit Marca, Federația din America de Sud i-a băgat în buzunar celebrei cântărețe o sumă exorbitantă pentru un show care a durat nu mai mult de cinci minute. E adevărat, concertul Shakirei a fost unul de excepție, însă puțini se așteptau să audă ce sumă a putut să primească.

Ei bine, fosta iubită a lui Gerard Pique a câștigat două milioane de dolari, aproximativ 1,8 milioane de euro.

Shakira a urcat pe scenă îmbrăcată fiind într-un top scurt cu paiete, o fustă mini argintie și cu o pereche de botine asortate.

„Shakira este o vedetă extraordinară din America de Sud, care a uimit întreaga lume. Piesele ei sunt cântate și dansate în fiecare colț al planetei, transformând arta sa într-un fenomen global care depășește granițele și bucură milioane de oameni.

Suntem siguri că performanța ei de la Copa America SUA 2024 va spori mesajul pasiunii sănătoase și al unității prin sport”, a declarat Alejandro Domínguez, președintele CONMEBOL.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni