• PRO TV
  • La ce se gândește portarul Florin Niță, după EURO 2024: "E vara pe care n-o voi uita niciodată"

La ce se gândește portarul Florin Niță, după EURO 2024: "E vara pe care n-o voi uita niciodată"

La ce se gândește portarul Florin Niță, după EURO 2024: "E vara pe care n-o voi uita niciodată"

Portarul Florin Niță a avut o evoluție formidabilă la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

În vârstă de 37 de ani, portarul titular al naționalei a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la o lună de când tricolorii au învins Ucraina în primul lor meci de la Euro 2024.

Florin Niță, care a rămas liber de contract în vară, după despărțirea de Gaziantep, a precizat că nu va uita experiența trăită: “Azi se împlineşte o luna de zile de la debutul nostru la Euro, victoria cu Ucraina. E o vara pe care n-o voi uita niciodată, a fost un turneu final incredibil, unul în care voi, suporterii noştri, ati fost fantastici. Magic summer, magic @euro2024 , magic fans!”

În urmă cu o lună, România învingea cu 3-0 Ucraina în primul meci al grupei E la Campionatul European din Germania. Ulterior, tricolorii au câştigat grupa şi au ajuns în optimi, fază în care au fost eliminaţi de Ţările de Jos.

Florin Niță, locul 11 în topul portarilor de la EURO 2024

Jurnaliștii italieni de la Tuttomercatoweb au alcătuit un clasament al celor mai buni 20 de portari de la Campionatul European, iar goalkeeperul formației lui Edi Iordănescu se află pe poziția a 11-a.

De-a lungul carierei sale fotbalistice, portarul cotat de site-urile de specialitate la 225.000 de euro a fost legitimat la Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Pardubice și Gaziantep.

Naționala României s-a oprit în faza optimilor la Campionatul European din Germania.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni