• PRO TV
  • Irina Columbeanu a spus tot adevărul despre fratele ei vitreg! Cum se înțelege tânăra cu fiul lui Mr. Pink, Anthony: „Are 13 ani..”

Irina Columbeanu a spus tot adevărul despre fratele ei vitreg! Cum se înțelege tânăra cu fiul lui Mr. Pink, Anthony: „Are 13 ani..”

Irina Columbeanu a spus tot adevărul despre fratele ei vitreg! Cum se înțelege tânăra cu fiul lui Mr. Pink, Anthony: „Are 13 ani..”

Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește în Statele Unite ale Americii, alături de mama sa, soțul acesteia și fiul lui. Irina Columbeanu a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său vitreg, Anthony.

Gallery

​Irina Columbeanu locuiește de ani buni în Malibu, Statele Unite ale Americii și nu de puține ori a spus că iubește viața de acolo. Are tot ce își dorește, însă chiar și așa s-a hotărât să își câștige singură banii, așa că s-a angajat ca ospătăriță. La 17 ani, tânăra a reușit să își ia permisul de conducere și chiar să își cumpere propria mașină, făcându-i mândri pe părinții săi.

În urmă cu puțin timp, Irina și-a vizitat tatăl în România, iar revederea dintre cei doi a fost cel puțin emoționantă. În cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, fata a vorbit despre relația pe care o are cu fratele său vitreg, fiul lui Mr. Pink. Anthony are 13 ani și se pare că se înțelege bine cu sora lui mai mare.

„Acum are 13 ani, Ne înțelegem bine', a spus fiica lui Irinei Columbeanu și a Monicăi Gabor pentru sursa amintită.

Irina Columbeanu, despre mutarea în America: „Îmi imaginam că lumea e foarte rea”

După ce părinții săi au divorțat, Irina Columbeanu s-a mutat peste Ocean cu mama sa, Monica Gabor, iar momentul a fost destul de stresant pentru tânără. Se aștepta ca oamenii să fie foarte răi, însă a avut o surpriză când a ajuns în SUA. S-a adaptat rapid, și-a făcut prieteni și acum nu își dorește să trăiască în altă țară.

Prima oară îmi imaginam că lumea e foarte rea, așa cum vedeam prin filme. Iar eu aveam și un accent foarte pregnant, de care mulți cam râdeau. Cumva, era normal pentru că eram un fel de ausider. Dar m-am adaptat repede, toți au fost amabili și respectuoși și asta îmi place mult la americani”, a mai spus tânăra, conform sursei menționate anterior.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni