• PRO TV
  • Cum arată acum și cu ce se ocupă fiul lui Robert Downey Jr., după ce mai mulți ani s-a luptat cu dependența de droguri. Ce spun Indio Downey despre relația cu tatăl său

Cum arată acum și cu ce se ocupă fiul lui Robert Downey Jr., după ce mai mulți ani s-a luptat cu dependența de droguri. Ce spun Indio Downey despre relația cu tatăl său

Cum arată acum și cu ce se ocupă fiul lui Robert Downey Jr., după ce mai mulți ani s-a luptat cu dependența de droguri. Ce spun Indio Downey despre relația cu tatăl său

Indio Falconer Downey își croiește acum o cale în industria muzicală și chiar se bucură de un public mare de admiratori, dar lucrurile nu au fost întotdeauna atât de grozave în viața lui. Fiul lui Robert Downey Jr., din căsnicia cu muzicianul Deborah Falconer, s-a confruntat cu două mari traume: despărțirea părinților și dependența de droguri.

Indio Downey are 31 de ani. Tatăl său, celebrul actor care i-a dat viață personajului Iron Man, l-a adus pe Indio Falconer Downey în lumina reflectoarelor încă din copilărie. Cei doi chiar au jucat împreună într-un film. Indio a interpretat o versiune mai tânără a personajului lui Robert, Harry Lockhart, în Kiss Kiss Bang Bang din 2005.

Gallery

​Când avea 21 de ani, tânărul a fost arestat pentru posesie de cocaină. Presa a scris că Indio se luptase câțiva ani cu dependența de droguri înainte de incident. La momentul respectiv, după cum a scris Los Angeles Times , Robert Jr. și-a exprimat recunoștința față de poliție într-o declarație, adăugând: „[Noi] credem că Indio poate fi o altă poveste de succes despre recuperare în loc de o poveste de avertizare”.

Foto/Getty Images: Robert Downey Jr. și Indio Falconer Downey participă la proiecția specială a documentarului „Sr.” în timpul AFI Fest 2022 de la TCL Chinese Theatre pe 04 noiembrie 2022 la Hollywood, California.

​Inspirat probabil de transformarea uluitoare a lui Robert Downey Jr. (care s-a tratat și el de dependența de droguri) , Indio Falconer Downey a intrat într-o clinică de dezintoxicare, după arestarea sa din 2014, potrivit Daily Mail. O sursă apropiată familiei a declarat pentru presa: „[Robert Jr.] nu numai că știe despre lupta lui Indio, ci a încercat totul, așa cum fac toți părinții, inclusiv să-l dea afară pe Indio din casa familiei și de impunerea unor limite. Din păcate, niciuna dintre metode nu a fost eficientă”, a spus sursa.

În noiembrie 2023, Indio a împărtășit publicației People că este oficial „curat” de 18 luni. 
Mă schimb încet, dar sigur”, a spus el. În timpul interviului său pentru People, Indio Falconer Downey a vorbit despre impactul luptei sale cu abuzul de substanțe asupra muzicii sale. "Cred că s-a scris multă artă bună despre asta. Simt prin ce trec; sunt multe de spus acolo", a declarat muzicianul, adăugând că single-ul său din 2023, "Dume", a fost influențat de experiența personală.

Cum se înțelege Indio cu tatăl său în prezent 

Tânărul recunoaște că  tatăl său a fost mereu un sprijin pentru el. Recent, tânărul a răspuns la o serie de întrebări din partea urmăritorilor, pe Instagram.  

-Cum este relația cu tatăl tău?

„Este grozavă. Vorbim aproape zilnic și cream împreună de câte ori putem”, a spus tânărul. 

-Familia ta a crezut mereu în cariera ta muzicală?

„Categoric. Mama mea este ea însăși muziciană, iar tatăl meu îmi apreciază mereu melodiile. Sunt super recunoscător pentru că ei mă susțin”.

- Cum este să-l ai ca tată pe RDJ? Apropo, muzica ta este grozavă.

„Sunt super mândru de tatăl meu. Sunt fericit să fiu fiul lui. El mă inspiră să muncesc din greu pentru scopul vieții mele”.

Mulți au fost curioși de ce și-a făcut o schimbare de look. „A trebuit să-l vopsesc pentru un rol. În curând va fi din nou brunet”, a răspuns Indio. 

Indio s-a lansat în rock-ului alternativ în 2022 cu primul single „Headspace”. El cântă la chitară de la 12 ani și a mai studiat și pianul. 

Actorul câștigător al Oscarului mai are un fiu, Exton, în vârstă de 12 ani, și o fiică, Avri, în vârstă de 9 ani, cu soția sa Susan Downey.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni