• PRO TV
  • Loredana Groza, apariție impecabilă în costum de baie la 54 de ani. Artista parcă a uitat să îmbătrânească, imaginile cu care a făcut furori

Loredana Groza, apariție impecabilă în costum de baie la 54 de ani. Artista parcă a uitat să îmbătrânească, imaginile cu care a făcut furori

Loredana Groza, apariție impecabilă în costum de baie la 54 de ani. Artista parcă a uitat să îmbătrânească, imaginile cu care a făcut furori

Loredana Groza parcă a uitat să îmbătrânească. Deși are 54 de ani, artista se poate mândri cu o siluetă impecabilă.

Gallery

​Vedeta a postat recent pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare într-un costum de baie superb, cu decupaje, care îi pune foarte bine în evidență silueta. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, așa că la scurt timp fanii i-au trimis zeci de mesaje, prin care au complimentat-o pe celebra artistă.

"Superb costum", "Ești superba, o dulce, adorabila, frumoasa și super minunata", "Super îndrăzneț costum...", "Wow ce frumusețe sexi și ce corp sexi. Bombă sexi", "Ce frumoasa arati așa scumpă", au fost doar câteva dintre mesajele pe care artista le-a primit de la internauți.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza va juca într-un nou film

Loredana Groza a anunțat recent că va reveni pe platourile de filmare și va avea rolul principal într-un nou film. Artista va face parte din din distribuţia celui mai noi film produs de Untold Universe, Mentorii, alături de Cătălin Bordea şi Dorian Popa.

“Am primit această propunere de colaborare cu entuziasm! Faptul că lucrez cu o echipa fantastică și în compania unor actori pe care îi apreciez m-a convins din start. Rolul meu mă inspiră. Sandra Senzorial este un mentor foarte cunoscut în domeniul ezotericului cu foarte mulți adepți. Avem în comun pasiunea pentru spiritualitate, misticism și suntem amândouă persoane publice.

Nu mi se pare neapărat greu de interpretat, ci mai mult o provocare de a găsi cheia personajului. Sandra Senzorial trăiește într-o lume a ei, între pământ și cer, e un personaj transcendental. Eu va trebui să surprind această componentă eternă din personalitatea ei, dar în același timp să găsesc și contrapunctul, latura comică involuntară pe care ea o transmite. Oamenii ar trebui să vină la cinema să mă vadă în acest rol pentru a mă descoperi într-o postura inedită pe marile ecrane.”, spune Loredana Groza.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni