• PRO TV
  • Pescobar, reacție dură pe net! Acuzat că nu i-a dat unei fete 100 de euro pentru că a luat media 10 la BAC

Pescobar, reacție dură pe net! Acuzat că nu i-a dat unei fete 100 de euro pentru că a luat media 10 la BAC

Pescobar, reacție dură pe net! Acuzat că nu i-a dat unei fete 100 de euro pentru că a luat media 10 la BAC

La începutul lunii iulie, după ce examenul de bacalaureat a ajuns la final și notele au fost afișate, Pescobar, pe numele lui real Paul Nicolau, anunțat în mediul online că le va oferi câte 100 de euro tuturor celor care au obținut media 10 la examenul maturității.

„Facem așa! Cine ia 10 la BAC are 100 de euro de la mine. Toți care iau 10, din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide cu învățătura, că asta e cheia succesului. Una dintre ele. Cartea e sfântă. Spor la învățat, copii”, afirma Pescobar pe internet.

După ce notele finale au fost afișate de către Ministerul Educației, Paul Nicolau a început să le trimită banii tinerilor, rugându-i pe aceștia să-l caute, pentru a le putea da ce le-a promis.

Zilele trecute, o tânără l-a acuzat însă pe TikTok de faptul că Pescobar nu i-ar fi plătit pe toți elevii care au obținut media 10 la BAC și că o fată s-a plâns pe internet că banii nu au ajuns la ea.

„Vezi că te caută o fată care a luat 10 la BAC și te faci că n-o vezi. Asumați-vă”, i-a scris tânăra pe internet.

Deranjat de acuzațiile care i s-au adus, Paul Nicolau a avut o reacție dură pe TikTok.

„Sărăcio, fata care mă caută, acela este un video de 3-4 zile, de cum a ajuns video la mine, de acum trei zile, am contactat-o și i-am trimis suta de euro. Îți bag și ție 100 pe Revolut, să-ți iei două beri și una să-ți rămână în gât”, a spus acesta.

foto: captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni