• PRO TV
  • Tatăl lui Salman Khan a spus totul despre viața amoroasă a fiului său! De ce nu s-a căsătorit starul de la Bollywood cu Iulia Vântur: „Vrea ca femeia să fie ca mama lui”

Tatăl lui Salman Khan a spus totul despre viața amoroasă a fiului său! De ce nu s-a căsătorit starul de la Bollywood cu Iulia Vântur: „Vrea ca femeia să fie ca mama lui”

Tatăl lui Salman Khan a spus totul despre viața amoroasă a fiului său! De ce nu s-a căsătorit starul de la Bollywood cu Iulia Vântur: „Vrea ca femeia să fie ca mama lui”

Salman Khan, cel mai cunoscut actor de la Bollywood, a fost dat de gol chiar de tatăl său! De ce nu a făcut nunta cu frumoasa Iulia Vântur nici până acum, după ani de relație.

Gallery

​Salman Khan, unul dintre cei mai urmăriți și apreciați actori de la Bollywood, a avut, de-a lungul timpului, mai multe relații. Actrițe celebre precum Somy Ali și Katrina Kaif au sperat că vor ajunge să îi poarte numele, însă planurile acestuia au fost altele.

La 58 de ani, Salman Khan este încă necăsătorit, iar relația pe care o are cu superba Iulia Vântur este ținută departe de ochii curioșilor.

Dacă Salman Khan nu a vorbit despre viața sa amoroasă, tatăl său a renunțat la discreție și a făcut o serie de mărturisiri neașteptate. Publicația hindustantimes.com reamintește un interviu oferit de Salim Khan, în 2019, în care explică de ce nu a ajuns fiul său la altar nici până la această vârstă.

„Intră cu ușurință în relații, dar îi lipsește curajul de a se căsători. Este un om foarte sincer și se îndrăgostește ușor. Cu toate acestea, el se întreabă mereu dacă femeia poate avea grijă de o familie, așa cum o face mama lui.

El vrea ca femeia cu care se căsătorește să fie dedicată soțului și copiilor ei, la fel cum a fost mama lui. Ea ar trebui să gătească mese pentru copii, să-i ajute să se pregătească și să se asigure că le sunt făcute temele. Însă acestea nu sunt ușor de avut în zilele noastre!”, a spus la vremea respectivă Salim Khan, potrivit viva.ro.

Foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni