• PRO TV
  • Ce a putut să facă criminalul doctoriței din Brăila, imediat după ce a comis tragedia! Detalii șocante din anchetă: „A luat...”

Ce a putut să facă criminalul doctoriței din Brăila, imediat după ce a comis tragedia! Detalii șocante din anchetă: „A luat...”

Ce a putut să facă criminalul doctoriței din Brăila, imediat după ce a comis tragedia! Detalii șocante din anchetă: „A luat...”

Noi detalii ies la iveală în cazul doctoriței din Brăila, care a fost ucisă cu sânge rece în propriul ei cabinet. Iată ce a făcut criminalul, imediat după ce a comis tragedia care a șocat o țară întreagă!

O tragedie fără margini a avut loc la Brăila, acolo unde o femeie, de profesie medic stomatolog, a fost ucisă chiar în cabinetul său. Victima, originară din Republica Moldova, se stabilise de peste 10 ani în România, unde avea un centru medical cu puncte de lucru în două județe.

Marina Gravril a fost găsită moartă în vestiarul cabinetul ei stomatologic din Brăila, marți, în jurul orei 21 și 30 de minute. Trupul neînsuflețit al acesteia prezenta mai multe urme de violență fizică, printre care răni deschise la gât și tăieturi pe mâini. Aceste semne le-au indicat polițiștilor faptul că s-ar fi luptat cu agresorul, înainte de a muri.

​Potrivit primelor informații din anchetă, soțul femeii, care în prezent reprezintă și principalul suspect, a fost cel care a trimis o femeie de serviciu să verifice cabinetul Marinei, deoarece de mai bine de o oră nu răspundea la telefon. 

Ce a putut să facă criminalul din Brăila, imediat după ce a comis tragedia

La scurt timp după tragedie s-a aflat faptul că telefonul doctoriței a dispărut din cabinet, chiar după asasinare.  Astfel, criminologul Dan Antonescu a declarat pentru știrileprotv.ro că presupusul ucigaș ar fi luat smartphone-ul femeii cu scopul de a ascunde anumite informații ce se aflau în el:

„Cel care a luat acel obiect avea interesul că ceea ce se găseste în telefon să nu fie găsit.”

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni