• PRO TV
  • Momente dificile pentru Joe Biden! Liderul SUA se confruntă cu probleme de sănătate serioase. Boala cu care a fost diagnosticat

Momente dificile pentru Joe Biden! Liderul SUA se confruntă cu probleme de sănătate serioase. Boala cu care a fost diagnosticat

Momente dificile pentru Joe Biden! Liderul SUA se confruntă cu probleme de sănătate serioase. Boala cu care a fost diagnosticat

Președintele SUA, Joe Biden, se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Este îngrijorare mare la Casa Albă.

Gallery

​Liderul SUA, Joe Biden, a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19, a anunțat miercuri Casa Albă. Acest diagnostic vine într-un moment crucial, în contextul în care președintele se confruntă deja cu presiuni pentru a se retrage din cursa pentru un nou mandat, după o dezbatere recentă cu Donald Trump care a ridicat multe întrebări privind starea sa fizică și mentală.

Din cauza infectării cu coronavirus, Joe Biden a fost obligat să își anuleze participarea la o serie de evenimente programate.

„Astăzi am fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar mă simt bine și le mulțumesc tuturor pentru urările de bine. Mă voi izola în timp ce mă recuperez și voi continua să muncesc pentru poporul american”, a scris președintele pe platforma X.

Joe Biden se confruntă cu simptome ușoare 

Casa Albă a precizat că Biden are doar simptome ușoare. Acesta este al treilea episod de COVID-19 pentru președinte, ceea ce sporește îngrijorările legate de sănătatea sa. În urma acestei infectări, Joe Biden a trebuit să renunțe la mai multe apariții publice planificate.

Joe Biden, președintele în exercițiu al Statelor Unite și candidat pentru un nou mandat, a afirmat într-un interviu că ar lua în considerare retragerea candidaturii în cazul în care ar apărea probleme de sănătate.

„Dacă ar apărea o problemă de sănătate, dacă medicii ar veni și mi-ar spune că am o anumită afecțiune”, a explicat el, răspunzând la întrebarea despre ce l-ar putea face să-și retragă candidatura la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Într-un discurs televizat, Joe Biden a răbufnit la un momet dat și a spus că nu are probleme de memorie, după ce un raport al unui procuror special l-a descris ca fiind un bărbat în vârstă „cu memorie slabă”.

„Sunt un om în vârstă, dar știu foarte bine ce fac, la naiba. Nu am probleme de memorie”, a declarat Biden, în vârstă de 81 de ani, criticând ferm afirmația din raport care sugerează că a uitat data morții fiului său, Beau. „Cum naiba îndrăznește cineva să spună așa ceva?”, a adăugat el.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni